Süslü merhaba soruyu uyandırıyorum ama başladınız mı memnun musunuz acaba, ilk anonim bir de siz anlatır mısınız deneyiminizi mümkünse :)
Merhaba, henüz başlamadım. Kafam çok karışık, önceden Alsancak mediderm'e gidiyordum normal seans ve ücretsiz kontrol seansı şeklinde oluyordu, cihaz Alexandrite ve paket satış yapmıyorlardı, hamilelik planladığım için bırakmıştım ama memnundum açıkçası. Yive's Clinic ise soprano ice platinum cihazını kullanıyor, isteğe göre seans satışı ya da paket satış yapıyorlar ama pek fazla yorum bulamadığım için tam içime sinmedi süslü. Cesaret edemedim ama önümüzdeki hafta gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Süslü ben de mediderme iğneli için gitmek istiyorum, diğer bölgeler için soprano ice düşünüyordum o yüzden yive’s aklımda, yalnız bu soprano da şişirilmiş bir şey mi yoksa gerçekten iyi mi bilmiyorum. Genelde herkes buz lazer diye aktarmış tecrübelerini, normal lazere buz başlık takılana da buz lazer diyor olabilirler diye güvenemedim. Yive’s bana 2500-3000 civarı verdi telefon üzerinden, gidip görüşmeyi düşünüyorum ben de
Mediderm deneyimim iyiydi kötü bir durumla karşılaşmadım hiç, hatta annem de 4-5 seans gitti o da sorun yaşamadı. Buz lazer hakkında aynı kaygıları taşıyoruz süslücüm, 8 seans için o kadar para vereceğim ya karşılığını bulamazsam diye düşünüyorum. Ben de Yive's Clinic'e instagram üzerinden yazmıştım, koltuk altı, genital bölge, popo arası ve tüm bacak kredi kartına 3 taksit 2700₺, nakit 2250₺ denmişti bana da.
Süslü evet nasıl güveneceğim ben de bilmiyorum gerçekten, bir an önce de başlayayım bitsin istiyorım
Yeni bi gelişme olursa yazarım süslücüm
süslüm merhaba, dr. soner uyanık'ın yeri değil mi söylediğiniz yer? kaça anlaştınız ödemeyi nasıl yapıyorsunuz bilgilendirebilir misiniz?