meriç keskinle kemal varhan ruh ikizi gibiydi onlar bile ayrılmış ?

şimdi bunlar sonraki ilişkilerinde bu uyumu yakalayabilirler mi sanmıyorum . bazı şeylerin tekrarı olmuyor sanırım.

1. ben ruh eşi olduklarını düşünmüyorum, birlikte iyi vakit geçiren ve iyi de anlaşan bir çiftler ama bence meriç kendisinden daha büyük, daha oturaklı bir erkekle daha mutlu olur. meriç'in hüzünlü ve arabesk bi yanı var, bay kemal bence o yanı için hafif kalıyor. gerçi bunları hiç tanımadan söylüyorum ama meriç'i biraz kendime benzetiyorum, hem yaşlarımız yakın hem de yaşamlarımız keyif aldığımız şeyler falan çok benziyor; böyle storylerde falan izlerken çok eğleniyordur ama yetmiyordur kemal bu kadına diye düşünüyordum. ha belki de düşündüğümün tersi bi karakterdir kemal ama yaşı falan genç ya, meriç de öyle pek yaşam tecrübesi olmamış bir kadın değil ki, aksine görmüş geçirmiş bir kadın, kendinden o kadar genç yaşta erkekle olmaz gibi gibi

4 aralık 2024 15:27

2. Ben meriç in çok ben merkezci olduğunu düşünüyorum yani evde sadece kendi istedikleri oluyormuş gibi bir izlenim veriyor. Adam da köşeye kıvrılıp kendisine sunulan hayatı izliyor gibi; bir de kemal sonuçta zaman geçiyor yaşlanıyor ama çok kilo aldı ve saçları beyazladı çok dertli görünüyor.

4 aralık 2024 15:44

3. a3 sana katılıyorum. son sözü hep meriç söylüyordu bence. adam "ah aşkım aman aşkım sen ne dersen tamam aşkım" modunda. meriç baskın bir karakter ipler hep onun elindeydi. öyle olunca da adama saygı duyamıyor sanırım adamın fikirlerinin bir hükmü yok gibi. gerçi meriç baskın bir adamla da yapamaz ki onu ancak böyle tipler taşır meriç de kolay biri değil. günahını almayayım bay kemalin evdeki hayvanlara da meriç için katlandığını düşünüyorum meriç gibi bir hayvan sevgisi de yoktu bence.

4 aralık 2024 17:16

4. a1 haklı olabilirsin. arzulama azalıyor ilişki böyle olunca. bazı sınırları korumak lazım bence de

4 aralık 2024 17:18

5. a2 ruh ikizi yazdım da aslında ruh ikizi çok ütopik bir şey cidden. karşılıklı tolerans, onun hobilerini denemek, keyif almak ya da almıyorsan da saygı duymak hep ben dememek dengeyi kurmak. bunu başaranlar ruh ikiziyiz sanıyor. yoksa herkesin, aynı şeyleri sevip, aynı tepkileri verip, aynı şeyleri hissetmesi çok mümkün değil. yetiştiğimiz aileler travmalarımız bile o kadar farklı ki. birbirinden ne olursa olsun vazgeçmeyen iki insan sürdürüyor ilişkiyi

4 aralık 2024 17:22

6. Adam geçen meriç ameliyat olduğunda gelmedi sonra meriç eve geldi başka bi yere gitti bıkmış olabilir. Şuanda baktım bi yerlerde sanki meriç yine

4 aralık 2024 17:32

7. Upuzun bir cevap yazdım. Reklam girdi hepsi silindi uyuz oldum. Ama özetle atladığını çok ayrıntı var aslında. Sözlüğün "kadınlar kulübü üyeleri" meriç'i suçlasa da varhanları çoook eskiden beri tanıyan biri olarak Meriç kurtuldu derim. A2 yaş hariç haklı yani. Yaştan bağımsız kemal sığ bir tip. Yurt dışına, kktc' ye bile ilk Meriç ile gitti. Kemal'in annesi İstanbul'u bile ilk defa Meriç ve meriç'in annesi götürünce gördü. Kemal babasının mahalle arasındaki küçücük evinden meriç' in müstakil evine yerleşti. Körün gözü açılınca ilk bastonu çöpe atarmış kokusu alıyorum ben. Umarım Meriç bir salaklık edip sen bu evde yaşa ben İstanbul'a taşınırım deyip evini bırakmaz o nişantaşı mekanlarına giderken Bim poşetiyle eşyalarını taşıyan köylü kurnazına.

4 aralık 2024 17:43

8. a6 yaşa niye atıfta bulundum biliyor musun, şimdi bunların arasındaki yaş 2-3 değil sanırım bi 7-8 yaş var, akran sayılabilecek durumda değiller yani. ben böyle yaş farkının kadın açısından açıldığı ilişkilerde ilişkinin yürüyebilmesi için erkeğin yaşının üzerinde bir olgunluğa, kadının da görece daha toyluğa sahip olması gerektiğini düşünürüm. meriç toy değil ama görmüş geçirmişten kastım çok ortama girmiş, çok insanla tanışmış, çok gezip tozmuş, yani zekasından bağımsız yaşam tecrübesi oluşmuş bir kadın. kemal öyle yaşına göre olgun bir hava vermedi hiçbi zaman bana, izlerken çocuk ya bu daha diyordum. dediğin gibi bana videolardan geçen bi sığlığı vardı o adamın, o yüzden bu kadın illa ki bu adamdan sıkılacak diye düşünüyordum. ha meriç de videolarda kemal'le çok uyumlu bir partner gibi ama işte yaşam tecrübesi diye bir şey var, oradaki farkın açık olması erkek açısından ters etki yaratmıyorken bence kadında yaratıyor

4 aralık 2024 18:52

9. A6 biraz daha anlatsan ne olur sanki ölümü gör assff ben Kemal'i varlıklı sanıyordum o şatafatlı hayatın kaynağı Meriç miydi? Bim poşeti yurt dışına çıkmadı falan demişsin ya ondan bunu soruyorum

4 aralık 2024 22:32

10. Süslü nasil anladin ki ayrildiklarini fotolari falan duruyor hep ama kendi mi söyledi

5 aralık 2024 02:07