merkez bankasında çalışanlar gerçekten ütopik bir maaş mı alıyor ?

1. Susluler bi arkadaşım, orada görsel iletişim bölümünde çalışan arkadaşının 20k aldığını iddia ediyor ama benim aklım bir türlü almıyor devlette bu maaş. Bahsettiği kişi uzman da değil. Bir yerde de bulamadım bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim

2 aralık 2021 19:25

2. Bir arkadaşım merkez bankasina aylik 10bine kahve satıyordu. Sadece icmelik kahve götürüp 10 bin aliyordu adam. Calisani sen düşün

2 aralık 2021 19:26

3. Vay be boşa çalışıyoruz leş gibi yerlerde yemin ederim

2 aralık 2021 19:31

4. Kizlar ben mulakata gitmedim İstanbul da diye :( Ankara'yi istiyordum. Biliyorum maaşları iyi de 20k giriş ise çok iyi yani. Yeni ilan geldiğinde hemen başvuracağım. Sizin de uyarsa deneyin şansınızı.

2 aralık 2021 19:36

5. Başlangıç değildi suslum 4 yıllık bir çalışan diye biliyordum

2 aralık 2021 19:38

6. Ne biçim sorular soruyolar alım sınavında biliyor musun ss? Valla o sınavda başarılı olan alsın 20 bin anasının ak sütü gibi helal olsun. 20 bin çok para değil hem ekonomimize göre. Normal bi mühendisin 20 bin alması gerekir bence şuan. Alım gücü çok düşük.

2 aralık 2021 19:38

7. Bilmiyorum suslum bilmek isterim valla. Gününüz ekonemisine göre iyi para ama ülkemizde çoğu genç için de erişilmez bir para ne yazık ki

2 aralık 2021 19:40

8. Bi kere zaten sınava girebilmeniz için bile en az kpss 80 veya ales 80, yds 80 puanınızı ibraz etmeniz lazım. Sınava girmenin ön şartı bunlar yani. (link: https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/3b8b44c5-3926-4743-8505-74f5da32698c/2017MBUYilandetay.pdf?MOD=AJPERES&attachment=true&id=1499346436203 Şartlar)

2 aralık 2021 19:44

9. Maaslar iyi ama asiriiii zengin denecek bir durum da yok genel olarak. (Babam mb emeklisi)

2 aralık 2021 19:51

10. Teşekkür ederim a4 suslum. A5 suslu, ortalama bir kamuya göre yüzde kaç fazladır mesela ben onu merak ettim biraz

2 aralık 2021 19:53