merkezi ısıtma olan evlerde sıcak su nasıl oluyor?

süslüler merkezi ısıtmada banyoda mutlaka şofben mi olmak zorunda? sıcak su olmuyor mu doğal gaz gibi?

1. Eğer içeriye doğalgaz-kombi çekilmediyse Hayır olmuyor. Termosifon takılmalı

23 kasım 2020 16:37

2. hayır süslü banyoda mutfakta ekstra bir cihaz kullanmanıza gerek yok. musluğun sıcak tarafını açtığınızda otomatik olarak sıcak su gelir 7/24. tabi bunu doğalgazlı merkezi sistemler için söylüyorum. kaloriferli evde oturmadım hiç, yanlış yönlendirmek istemem.

23 kasım 2020 16:38

3. merkezi ısıtma ama ne? doğalgazsa sıcak su olur, kömürse olmaz

23 kasım 2020 16:40

4. Biz doğalgazla ısınıyoruz ama içeriye doğalgaz çekili olmadığı için termosifon kullanıyoruz

23 kasım 2020 16:46

5. Merkezi isitma olan apartmanlarda cogunlukla dogalgaz kapiya kadar gelmis ama dairede mutfak ve banyoya cekilmemis oluyor. Eger iceri aldirirsaniz dogalgaz kullanabilirsiniz. Yok aldirmazsaniz sofben veya termosifon takmaniz gerekir. Benim su an oturdugum sitede isitma da merkezi, sicak su da merkezi mesela muslugu sicaga cevirince direkt sicak su akiyor banyoda ekstra bir sofben vs yok. Binasina bagli yani.

23 kasım 2020 16:59

6. merkezi sistem sitede oturuyorum. ekstra bir cihaz yok, her zaman musluğu açınca sıcak akıyor.

23 kasım 2020 17:16

7. Kömürle yansa da sıcak su akar.

23 kasım 2020 18:26

8. Hüçbir şey yok banyoda normal musluktan sıcak su akıyor.

23 kasım 2020 20:39

9. Termısifon kullanıyorum, merkezi ısıtmada kömür  kullanılıyor kaldığım apartmanda.

23 kasım 2020 21:00