metpamid söylenildiği kadar kötü mü bu ilacı kullanan var mı aranızda?

kızlar 12 saatlik bir yola çıkacağım ve beni yol tutuyor. elimde metpamid var daha önce hiç kullanmadım ekşide falan çok kötülenmiş sizce kullanmalı mıyım?

1. Ben hep bulantım olduğunda kullanıyorum ki sık olur kutu kutu bitirdim bu zamana kadar, yan etki farketmedim, nesi kötüymüş?

10 ağustos 2019 13:55

2. Onu kullanmadim ama Emedur var ayni isi goruyor

10 ağustos 2019 13:55

3. Kişiye göre değişir elbette ama beni de kötü yapıyor. Sarsılıyorum. Alerji değil fakat o uyuşma ve uyku hali rahatsız rdiyor ya da ağır geliyor. Sanırım birçok mide bulantısı ilaçları böyle işliyor yani rahatlatmaya yönelik. O yüzden hiç tercih edemiyorum ben. Ki ciddi manada yol tutuyor.

10 ağustos 2019 13:56

4. Anksiyete, huzursuzluk, uyku hali falan yazmışlar kimi hastanelik olmuş ağzı gözü kayan olmuş vs.

10 ağustos 2019 13:57

5. Benim sadece uykumu getiriyor, uyuyup uyanınca da yolun çoğu bitmiş oluyor zaten. Anksiyete falan hiç karşılaşmadım ama tabiki bana güvenip iş yapmayın

10 ağustos 2019 14:10

6. Benim daha çok midemi bulandırıyor

10 ağustos 2019 16:08

7. Daha önce kullanıp etkisini görmediyseniz kullanmayın.  Ağzı yüzü kayanlardan biri de bendim. Aşkı memnu finalindeki firdevs hanıma döndürmüştü beni.

10 ağustos 2019 18:41

8. Benim zorunlu 10 saate yakin bir yolculugum olacakti. Ondan 2 3 gun evvelde mikrop temelli bir hastalik sebebiyle gunlerce kusmustum. Midem ve bagirsaklarim pek hassasti. Yolculuklarda da kolay midem bulanir.bende zaruriyettendir diye aldim. Yoldan yarim saat 1 saat evvel ictim. Ictikten 45 dakika sonra muthis bir agirlik coktu ve salak gibi oldum. Devamli uyudum. Baya uyusuk ve hantal hissrdiyordum. Hareketlerim yavaslamisti. Bir arkadasim ne oldugu sorunca, hap ictim demistim. O da uyusturucu bir tur sanmis, ne/niye kullandin da boyle oldun iyi misin sen? Diye endiselenmisti. Kafam valla 10 saat boyunca bi trilyondu. Sonra gecti tabii.

10 ağustos 2019 20:51

9. Ankisiyete halini yaşadım. Korkutmamak için demedim ama okumuşsunuz zaten.

11 ağustos 2019 02:22

10. Yol için en etkilisi antiemdir süslü. Yine de bulantınız olursa yanınızda zofer taşıyıp onu için.

11 ağustos 2019 10:08