meyveli şarap

herkese merhjaba, geçenlerde migrosta vişneli, narlı ve böğürtlenli şaraplar gördüm, hiç bu şekilde şarap içmedim bilgim yok, şeker basılmış bir tadı varsa almak istemiyorum. denemiş olanlar yorumlarsa çok sevinirim :)

1. Eğer markası vincent ise ben baya seviyorum ama size tatlı gelebilir :) hatta direk tatlı bence :)

7 mart 2017 15:12

2. Vincent karadutlu denemiştim baya tatlı ve şekerliydi sevmemiştim 1 kadeh bile içememiştim.

7 mart 2017 15:15

3. şirince ise kavunlusu ağırdır, fazla tatlı gelir, vincent'in ahududulusu olacaktı mayhoş güzel bir tadı vardı onu tavsiye edebilirim, ama genel olarak tatlı oluyorlar, içimi diğer şaraplara göre daha hafif olduğundan çabucak içildiğinde birden çarpabilir, aman dikkat :)

7 mart 2017 15:16

4. hepinize teşekkürler <3 (yazar: nofilteryesmakeup ) (yazar: karikafasi ) (yazar: isabella145 )

7 mart 2017 15:19

5. şirinceye gittiğimde tüm şarapçılara gidip tatmıştım her çeşidi.Elleri de baya boldur orda :) Dönerken bir sürü çeşidini aldım ama hiç biri kırmızı şarap kadar güzel değildi.Bir vişneli olanı beğendim.sanki kırmızı şaraba vişne aroması katılmış gibiydi.Diğerleri tırt.Kırmızı şarap gibi değil bir kadehten fazlası bayıyor,çok tatlı :)

7 mart 2017 16:27

6. anladım almayacağım sanırım teşekkür ederim :) (yazar: graziella )

7 mart 2017 16:49

7. Kesinlikle çok tatlı özellikle şirince

Vincent te şeker oranı daha düşük aynı meyvenin şarabı olmasına rağmen

Kayıbağ diye bir markadan da vişne içmişliğim var vişne suyuna alkol eklenmiş gibi düşünebilirsin

O yüzden senin tercihin doğrultusunda en iyisi vişne şarabı

7 mart 2017 20:39

8. teşekkür ederim :) (yazar: ailurophile )

8 mart 2017 09:05