monica bellucciye bayılıyorum resmen o olmak istiyorum onun gibi gözükme tüyolarınız var mı kızlar? link yorumda?

hep o kadar duru ki. saç rengi doğal makyajı çok sade büyüleniyorum. o vibeı verebilmek için bile olsa tüyolarınız neler video ekliyorum yoruma

1. (link: https://youtu.be/OIITzSUUwaU link)

23 eylül 2021 00:16

2. süslü monica belluci olarak doğmadıysan o vaybı vermen çok zor sjdkkd kadın sapsade haliyle büyüleyici resmen. makyajından giyim tarzından saçından başından ilham alırız biz anca yine de ortaya çıkan alakasız bir şey olur bence

23 eylül 2021 00:29

3. uzun koyu renk düz-dalgalı saç, gotik durmayan koyu, buğulu göz makyajı yüzün kalanı sade, siyah ağırlıklı klasik ama hafif feminen giyim ve seksi bir vücut. çok basitmiş gibi yazmışım, belki bunlarla anca tırnağının ucu olabiliriz dkdlsldksk kadın gerçekten tepeden tırnağa büyüleyici sadece dış görünüş değil hal ve tavırların da etkisi olduğunu düşünüyorum

23 eylül 2021 00:36

4. Kızlar aslında Türkiye de ortalama saç rengi ten rengine hatta baliketlilikle benzerliğimiz var tabi o fit orasını geçelim:) en önemlisi kadının bakışları zaten anlamlı bakmak gerçekten başka bir boyut. Ben mesela boş bakıyorum :)) onun gibi giyinsem ne olacak :)) o duruş tavır birde ben Aslı Sütcuoglu tarzı cilve eksikliği var gerçi o da benden daha cesur ve cilvelide anladınız siz ::)))

23 eylül 2021 01:21

5. ilk adım: monica bellucci olun