muck dizisini hatırlayan var mı?

zaten birkaç bölüm sürdü ama ben izliyordum küçükken, hatta güntaç özdemir’i çok sevip facebook’tan eklemiştim hala arkadaşız:d patlamaya çok müsait bir sanatçıydı, birkaç şarkıyla kaldı. şu an ara ara etkinliklerde çıkıyor en son çiçek pasajı’nda rakı gecesinde vardı. dizideki diğer çocuğu bulamadım hiçbir yerde. selcan dikmen’miş ismi ama sosyal medyada yok, diziden sonra da ortadan kayboldu sanki. bilen eden var mıdır?

1. Müzik umutları cesaret kanatları’ydı bunu da unutmadan söyleyeyim (gizlinot: swh)

4 mayıs 2020 23:26

2. diziyle ilgili tek hatırladığım, seni gidi fındıkkıran yılanı deliğinden çıkaran... şımarık şarkısını yorumlamışlardı, kaç gündür aklımdaydı soru karşıma çıktı. yerli glee deniyordu hatta. güntaç bir ara benimle yan şarkısıyla popi oldu yanlış hatırlamıyosam güneşin kızları dizisinde çalmıştı şarkı. azra akın ve haluk piyes partnerlerdi onu hatırlıyorum. o dönemler yaşım küçük olduğu için pek bişi hatırlamıyorum ama kuzenim de izliyodu

selen korkutanmış kızın adı görünce hatırladım, o dönem yeni yeni ünleniyordu ama sonradan pek patlayamadı. murat serezli okulun müdürüydü galiba. kadir has üni.de çekim yapılıyordu. bi de aynı dönemden +18 dizisi vardı, friends çakmasıydı, aysun kayacı rachel rolündeydi,can bonomoyu ilk o diziyle tanımıştım eurovisiondan önce

4 mayıs 2020 23:50

3. seda telciler de oynuyomuş ama onu hatırlamıyorum. sihirli annemin yeni versiyonunda cemin sevgilisini oynamıştı, bi de foxta ayıla bayıla izlediğim not defteri diye süper bi ergen dizisi vardı orda oynuyordu. single falan çıkardı bi ara

4 mayıs 2020 23:52

4. Hatırlıyoruum kamufle de oynuyodu :d bi dans sahnesi yüzünden rtükten ceza yemişti dizi halbuki iyi diziydi ya.müzikalli danslı dizilere bayılıyorum bana hepsi1'i anımsatıyodu

5 mayıs 2020 01:14

5. Glee’yle tek noktaaı müzikal olmasıydı bence ya konu biraz türk dizisi formatındaydı hatırladığım kadarıyla. Köyden/bir yerden ailesinin izni olmadan sanatçı olmak isteyen bir kız, okulu zengin öğrencileri, fakir serseri çocuk vs.

Baya tanıdık isim varmış aslında oynayan süslüler tekrar baktım da oyunculara. Okul da dediğiniz gibi kadir has, yıllar sonra orada bulunmak garip geldi şu an düşününce.

+18’i de hatırlıyorum skfkgk can bonomouu görmüştük ilk kez hiç friends aklıma gelmemişti ama komşu oluşları falan dedğiniz gibi friends’ten uyarlamaymış demek ki biraz.

Benimle yan o sıralar baya ünlenmişti ama öylecek kaldı:( halil sezai, cem adrian da o zamanlar da patlamıştı ben güntaç’tan da o yönde bir şey bekliyordum çok yetenekliydi bence.

Rtük’ten ceza olayı neydi acaba süslğ hemen bakayım onu hatırlamıyormuşum. Kamufle’yi de silmişim kafamdan hemen youtube’a düşüş videolarını izliyorumm

5 mayıs 2020 01:20

6. (link: https://youtu.be/_ww9ecFA1Nc Tanıtım) videosu baya iyiymiş gözlerim doldu...

5 mayıs 2020 01:21

7. youtubeda sağda görünce aklıma geldi. tntde gökhan özenin yaptığı yıldız masalı diye bi dizi vardı, üç tane şarkıcı kızın hayatı anlatılıyodu hatta kızlardan biri bu aslıyla noradaki noraydı. jan jan diye şarkıları vardı. düşününce 2010ların başında daha farklı türde diziler deneniyomuş tek tük olsa da

5 mayıs 2020 01:32

8. bedüğün oynadığını unutmuşum, bedüğü ilk öyle tanımıştım. şişman çocuğu tanıyorum bi de sadece bikaç filmde oynamıştı 2010ların ortasında. acapella çok iyi ayrılamayız biz mecbursun vs. söyledikleri şarkılardan belli kaliteleri

5 mayıs 2020 01:34

9. Azra akın zerafeti...

Bade diye bi kız vardı çok güzel bulurdum onun sevgilisi vardı çok sevdim gözbebeğim diye şarkı söylemişti o şarkıyı dinleyip dinleyip olmayan sevgilim için bunalıma girerdim... özleniyorsun muck

5 mayıs 2020 11:40