mudanya mı gemlik mi? bursayı bilen süslüler?

yaşamak için neresi daha iyidir iki yerde de denize giriliyor ve ikisi de bursa merkeze yakın diye biliyorum (mudanya biraz daha yakın sanki)

1. Mudanya. Gemlik merkeze daha uzak. Sadece Gemlik civarında takılırsınız, daha bağımsız bir yer gibi. Mudanya’da ise seçenek daha fazla, iskeleden Budo ile İstanbul’a rahatlıkla gidebilirsiniz. İlçe olarakta Mudanya daha güzel, daha yaşanılası

27 kasım 2021 20:18

2. Mudanya bursaya da istanbula da yakin. Istanbula ido-budoyla 1,5 2 saate geçersiniz. Bursa merkeze 40 45 dk arabayla. Balat bölgesine hizli tren yapiliyor, mudanyaya 20 dk mesafede falan. Gemlik sehre daha uzak. Aslinda gemlik biraz daha turistik denebilir kumla baya yazlik bi bölge. Bence genel olarak mudanya 1-0 önde.

27 kasım 2021 20:22

3. Gemlik'e 15dk uzaklıkta bir ilçede oturuyorum o yüzden Gemlik'i biliyorum. Hem sokakları hem insanları yaşanılası değil bence, ayrıca sahil merkezde sahil kuşum vs aşşşşırı kokuyor o kokuyu Gemlik'e girince alıyorsunuz xaten direkt. Mudanya konusunda diğer herkesin dediğine katılıyorum zaten Mudanya ihtimali varken Gemlik istemezdim ben olsam

27 kasım 2021 20:25

4. Sahil kısmı*** :)

27 kasım 2021 20:26

5. çok teşekkür ederim hepinize kızlar

27 kasım 2021 23:26

6. a5 çok sağol sanırım sende mudanyayı gemliğe tercih edersin.

mudanya merkeze yakınsa gratis gibi ihtiyaçları ordan karşılayabiliriz sıkıntı olmaz sanki

birde gemlik istanbul karayolu üstündeymiş diğer şehirlerden (kütahya eskişehir) gemliğe ulaşmak daha mı kolaydır saat başı otobüs varmış

son olarak insanları nasıl iki yeri kıyaslayınca

27 kasım 2021 23:32

7. aslında ben eskişehir istiyordum ama deniz ve yumuşak iklim olmaması beni itti

bursanın da denizi olan ilçelerini tercihlere yazcam galiba

27 kasım 2021 23:34

8. teşekkürler süslüm son olarak şeyi biliyor musun bursa terminalinden mudanya devlet hastanesine direkt dolmuş otobüs vs var mı

28 kasım 2021 17:24