muhafazakar erkek seküler kız ilişkisi?

ben sekülerim. ama hiç ilişkim olmadı(sevgilim olmadı) eskiden dindardım 5 vakit namazlı diyebileceğimiz ölçüde su an namaz kılmam, oruç tutmam yine de inançlı sayılırım. muhafazakar namazında orucunda biriyle olur mu sizce?

1. Muhafazakar bir erkegin hayatınızı kısıtlamama ihtimali yok ya.

24 ağustos 2025 16:39

2. sen seküler değilsin yalnız. her namaz kılmayan kendini seküler ilan etti nerden öğrendiyseniz bu kelimeyi iyi ki duymuşsunuz

24 ağustos 2025 16:48

3. İlişkilerde biri birine benzer. Bir bakarsın sen de tekrardan namaz kılmaya başlarsın. Ya da bir taraf içki içmeye başlar. Tamamen muhafazakar erkek ve partileyen seküler kız ilişkisi mümkün değil anlaşmazlık olur

24 ağustos 2025 16:57

4. Siz seküler olmayı ne sanıyosunuz ya

24 ağustos 2025 17:53

5. Sen inançlısın eee o da inançlı, tek farkı amelleriyle yaşıyor. Kısıtlamayacak biri olduğunu biliyorsan neden olmasın

24 ağustos 2025 18:04

6. Yürümez. Hayatı birbirinize zindan etmeyin. Namaz hariç ben de o profile yakın bir erkeğim. Yaşam tarzı, giyim, kişisel alan gibi hususlarda sorun yaşarsınız.

24 ağustos 2025 18:24

7. Süslü sen dümdüz insansın ya sadece ibadetlerini yapmıyorsun, adamın muhafazakarlık konusunda rahatsız edici neyi var mesela ? Sen beraber yaşamadan olmaz diyorsun da adam vay millet ne der evlenelim mi diyor?

24 ağustos 2025 19:07

8. sen de muhafazakarsin. o da muhafazakar. farkli seviyelerdesiniz.

ramazan ayında çarşıda gezerken yemek yememeyi, seyahatlerde namaz molası vermeyi fln tolere eder misin?

ben mesela gercek anlamda allahsız, kitapsız biri olarak ezanın sesinden, ramazan'daki bayık propogandalardan, uzun yollarda otobüste namaz kılanlardan tetikleniyorum. senin böyle bir hassasiyetin var mı? (o yüzden defolup ateist-hristiyan ülkeye yerleştim)

25 ağustos 2025 14:06