muhteşem yüzyıl malkoçoğlu ve aybige hatun neden olmadı?

aybige şehzade mustafa olayları olmuştu. sonra gitmişti aybige de malkoçoğlu da. sonra birleşirsiniz ortalık durulunca yeaaa falan dediler ama sonra malkoçoğlu yıllar sonra döndüğünde hala bekardı ve hala mihrimah onu düşünüp ıslanıyordu?????  hayatsız bi soru evet

1. Bak ben yılların hayatsızıyım böyle bişey görmedim

9 şubat 2018 01:01

2. Djkdksksls haklısın tekrarlarda aklıma takıldı

9 şubat 2018 01:02

3. Hangimiz daha hayatsız tartışmayalım :D

9 şubat 2018 01:03

4. olması imkansızdı bence. valide sultan bizzat ikisini nişanladı,süleyman falan onay verdi. hatta aybigenin babası damat falan diyordu mustafaya. neyse bu ikisinin ilişkisi çıktığında az kalsın bali beyin kellesi uçuyordu, bide yıllar sonra aybigeyle evlenselerdi resmen kabul etmek oluyordu bence.

bu arada bali beye kıl olan bi benim heralde . nemrut.

mihrimahın çok güzelim süleymanın kızıyım havalarında gezip habire reddedilmesi ashjk

9 şubat 2018 01:12

5. Hahah aynen mihrimah gurursuzu

Ya neden ki sonuç olarak Süleyman'ın meshur lafından alıntı yapmak isterim "benim aşka hürmetim vardır" kxjjxkdksl

9 şubat 2018 01:14

6. Ayrıca en son gemide falan sevismedi mi bunlar :D sinsice kavuşabilirlerdi.....

9 şubat 2018 01:15

7. Bence de. Malkocoglunu harcamak istemediler hem cunku ona yeni dramalar yazacaklardı

9 şubat 2018 01:56

8. Kizlar bende izliyorum simdi tekrarlarini ama o konu havada kaldi nedense balibey geldiginde bahsi bile gecmedi sanirim bayan oyuncuyla devam etmek istemediler sonra mihrimah olaylari cikti ama onu da reddetti :)

9 şubat 2018 15:15

9. keşke aybige kalsaydı ya kız gayet güzel bence. bali beyle iyi bir uyumu var. yazık aybigeden önce veremli bir kızla evlendi şimdi bu :( en son şah sultanın kızına kalacaktı olmadı. mustafa 1 bu 2 bahtsızlar ya bi yuva kuramadılar adam akıllı ashjkjk

9 şubat 2018 16:20

10. ha bu arada yazmayı unutmuşum . aybige kırımda yaşadığı için sürekli babamı özledim ailemin yanına gideceğim falan diyordu. bali beyle evlenseler kırımda yaşamak zorunda kalırlardı ki bali bey osmanlıda bir sürü görev aldı has oda başı bilmem ne falan diye :(

9 şubat 2018 18:21