nasıl daha dolgun, balık etli olabilirim???

kızlar boyum 167-168. kilom 54. kilomu hiç göstermeyen bir yapım var. bacaklarım boyuma gore baya uzun ve ince. ve sanırım elma tipliyim. fiziğim genelde beģenilir. ama ben daha dolgun olmak istiyorum. ve yurtta ranzanın altinda kala kala egik dvurmaktan duruşum bozuldu. sanki kamburum başlamış gibi. sizce kac kilo olmalıyım?? pilatese de başlayacağım. kalca bacak falan dolgun olmasını istiyorum. yani zayiflığın bana yakıştığını düşünmüyorum açıkcası.

1. 1.67 boy ve 54 kilo bence gayet iyi süslü. bacaklarının ince olması vücut tipinden, kio aldığın bölgelerin farklı olmasından vs. kaynaklıdır. onun için de yapılacak bir şey yok sanırım.

30 ocak 2019 23:16

2. Anonim 1 cevabin icin çok teşekkjr ederim. Aslında fiziğim iyi duruyor. Ama ben kilo almak istiyorum. Sanki yüzüm falan dolgunlaşınca daha iyi gibi geliyor. Ama cok zor kilo alıyorum :(.

30 ocak 2019 23:17

3. Kızlar fikri olan yok muu? Lutfen

30 ocak 2019 23:30

4. Spor yaparak kilo alsam daha iyi olur diye dusunmustum

30 ocak 2019 23:37

5. Teşekkür ederim süslüm. Katılıyorum vücut tipi, kilo dağılımında çok önemli. Acaba 60 olsam iyi olur muyum?

31 ocak 2019 00:37

6. (yazar: Heyjoe) çook teşekkür ederim. Çok sağ olun. Bir uygulama yükleyecegim. Ama yurtta kaldıgım için beslenmeme cok dikkat edemiyorum malesef

31 ocak 2019 19:16

7. (yazar: Heyjoe) tamamdır. Çok tesekkur ederim. Dikkate alacagim :)

31 ocak 2019 21:22