nereden geliyor bu özgüven twitter’daki kızlara neredennn???

(link: https://twitter.com/manikseytan/status/1309531011701710858?s=21 link)  baksan fiziğim çok daha iyidir ama yemin ediyorum şu özgüvenin %5’i yok bende ya (olsa da 30k insan görsün diye tw’ye vücudumu atmam o ayrı) gerçekten bu twitter’daki kadınları anlamıyorum ne rahat fotoğraf video atıp ‘getir götürümü yaparsınız’ bilmem ne diyorlar etik olarak hemcinslerini aşağılamayı geçtim linçlenmekten korkarım palvin vs değilsem. ben mi çok özgüvensizim yoksa bu fazla özgüven mi? ben de bu kadar özgüven istiyorum ya şaka maka bu kızlar kazanıyor sanırım günün sonunda..

1. kız bi şey kazanmamış dalga geçmişler? bi de baya kötü fiziği var kızın zaten çoğu kişinin fiziği bundan iyidir

25 eylül 2020 22:55

2. Ya twitter'da linç yer de reelde bu özgüven işine yarıyordur.

Bence de çoğu kişinin daha iyi fiziği vardır, bi tık fazla zayıfım ben daha kalın bacaklı vs kızlar beğeniliyor diye öyle dedim (benim gözlemlediğim)

25 eylül 2020 23:02

3. Bu ne ya kustum

25 eylül 2020 23:18

4. GEtir goturumu yaparsiniz’i okuyunca iremaydines sandim bi an :d biraz cringe evet ama surekli cirkinim diye mizmizlanip insanlardan iltifat dilenmekten iyidir bence

25 eylül 2020 23:21

5. Benim popom ve bacaklarım da bu kızınkilere benziyor. Kötüymüş fiziğim, ben hep giderim var sanıyordum.. tşk. Sağdan sağdan gidiyorum ben moralim bozuldu .d

25 eylül 2020 23:45

6. Linclemeyin ama o tarz tipler bence eskort. Ya da eskort olmaya calisiyor

Bir insan ustune basa basa surekli erkeginizi elinden alirim,yok mememe gotume hayran olun demez normal sartta. Ya ne modeller var unluler var ya da siradan vatandas var dehset guzel. Ama bu moda girmiyorlar

Ozguvenli olmakla musteri edinmeye calismak ayri seyler. Isleri rast gitsin ne diyeyim. Iki dk da kapilan erkek zaten hic bizim olmamistir :)

25 eylül 2020 23:48