nişan alyansını hangi taraf alır?

süslüler sizde nasıl oldu ? yani erkek tarafı mı alır yoksa erkeğinkini kız tarafı, kızınkini erkek tarafı mı ? nişan yapacağız erkek tarafının alyansını biz almalıymışız bu yüzden merak ettim.

1. Karşı tarafın alyansını alıyorsunuz adet olarak.

25 şubat 2023 22:12

2. erkek tarafı alıp getirsin işte.

25 şubat 2023 22:21

3. Karşılıklı alınır. Biz yarıdan paylaştık.

25 şubat 2023 22:36

4. Karşılıklı alınır biz de yarı yarıya ödedik zaten maşallah ben de dolma parmakliyim arada öyle dağlar kadar fark yoktu para olarak

25 şubat 2023 22:47

5. bizim ailede hep erkek tarafı aldı o yüzden böyle bir şey duyunca şaşırdım ondan merak ettim ama genel olarak paylaşılmış sanırım

25 şubat 2023 22:50

6. Doğu kültüründe ikisini de erkek alıyor evet ama artık kızın yüzüğünü erkek, erkeğininkini kız alıyor

25 şubat 2023 22:54

7. Nerelisiniz süslüm? Annem de eskiden erkek alırdı iki tarafınkini diyor ama ben çevremde hep öyle duydum

25 şubat 2023 23:21

8. Arkadaşlar ben de bir şey soracağım Nişan alyansi evlilik alyansi diye farklı şeyler yoktur inşallah. Bu alyans bir tane alınıyor değil mi evlilik sürecinde.

25 şubat 2023 23:31

9. biz bulgaristan göçmeniyiz a1. hem erkek tarafı olduk hem kız tarafı olduk. dışarıdan damat da kız da aldık ama alyansları bizde hep erkek tarafı aldı.

25 şubat 2023 23:31

10. google sorunca nişan ayrı evlilik ayrı falan diyor ama benim bildiğim tektaş ve alyans. iki adet yani. tabi bu değişiyordur belki işte beştaş vs. de alan vardır ama genelde 2 adet

25 şubat 2023 23:33