nişanlımın annesinin bana karşı soğukluğu?

süslüler mesajlaşıyoruz mesela sanki el kızıyla konuşuyormuş gibi bir tavrı var. kendi oğluyla da çok samimi değil ya da aile arasında da öyle değiller biliyorum ama kardeşleri bana öyle güzel davranıyor ki boynumdan öpe öpe seviyorlar resmen o böyle yapınca üzülüyorum bazen. ben ona annecim diye seslenirken o o kadar resmi ki..anneler gününde bile aramak istemiyorum, bir defa güzel yavrum demiştir bir daha da duymadım öyle diyeyim. benim annem çok sıcak kanlıdır çok da sever nişanlımı anne bile dememesine rağmen pek büyütmez takılmaz..  böyle bir şey yaşadınız mı fikirleriniz nedir merak ettim süslüler?

1. Nisanlimin teyzesinin, boynumdan öpmesi mi.. Iy kalsın. Gayet normal kadının tepkisi zaten daha nişanlısınıniz. Nisanlinizin anne dememesi bana normal gelen. Siz vıcık vıcık bir ilişki istiyorsunuz sanki ki gereksiz.

8 mayıs 2021 10:17

2. benim annem de beni boynumdan koklayarak öper. Ben bu şekilde samimi olduklarını düşünüyorum bana karşı en azından onlar öyleler. Bana nişanlılık döneminde anne denmemesi anormal geliyor. Sizinle baya farklı düşünüyoruz ama kulak arkası yapmayacağım kesinlikle teşekkürler.

8 mayıs 2021 10:20

3. E el kizisiniz zaten? Yani sonucta hic bir zaman o sizin anneniz siz de onun kizi olmayacaksiniz. Beklentinizi cok acayip buldum mesafeyi seven bir insan olarak. Ozellikle kotu davranmadigi surece mesafeli olmak her zaman daha iyidir. Kaldi ki kendi ogluna bile yapmiyormus sizi neden opsun sevsin.

8 mayıs 2021 10:23

4. Süslücüm kendi oğluyla da çok samimi değil demişsiniz belki yapısı böyledir. Bazılarımız daha soğuk olabiliyor, bunu şahsi algılamanızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Size karşı direkt olarak kötü bir tavrı ya da davranışı olmadıysa bence sorun etmenize gerek yok.

8 mayıs 2021 10:23

5. (yazar: Pariskedisi) süslücüm ılımlı cevabınız için teşekkür ederim. Beni üzen bir soru da daha sormuştum önceden yine böyle güzel güzel yazmıştınız, gerçekten iyi ki varsınız 🙏🏼 Kişisel olarak algıladım doğru, hata ediyorum bu konuda dikkat edeceğim biraz daha..dediğiniz gibi yapısı böyle sonuçta, kabullenemedim sanırım bir türlü.

8 mayıs 2021 10:28

6. ayol kadın mesafe seviyor belli ki oğluna karşı samimi değilse annecim annecim diyen bir el kızı olarak senin bu gereksiz samimiyetinden hoşnut değil işte sahte geliyordur senin bu hallerin bunu anlaman için yazılı beyanat mı göndersin istiyorsun? kardeşleriyle sen vıcık vıcık boyun öpmeye devam edin ama kadını bırak kendi haline. herkes annen gibi olmak zorunda değil ki canım.

8 mayıs 2021 10:28

7. süslülere katılıyorum. her insan fazla samimiyeti sevmez ki siz de bir saygısızlıktan bahsetmemişsiniz. ama herkes sizin aileniz ya da sizin gibi olmaz bunu anlamak çok zor da değil ya. onlar da aileniz olacak diye mi bu kadar takıldınız bilmiyorum. ama bence annenin tavrı gayet iyi.

8 mayıs 2021 10:35

8. Anon 7 süslü evet onlar da bir bakıma öyle olacaklar diye düşündüm, dediğiniz gibi normali bu sanırım çok takılmayacağım bundan sonra, çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏼

8 mayıs 2021 10:39

9. nisanlinin annesine niye annecim diyosun anlamadim evli degilsiniz ki daha. ne guzel saygili mesafeli kaynanan var neden illa vicik vicik iliski istiyorsun suslu odf valla afakanlar basti

8 mayıs 2021 10:58

10. Ben nişanlımın annesine siz diyorum o da bana bazen siz diyor bazen sen diyor. Evlenmeden sen demem. Evlenince de ne desem bilemedim sen demek saygısızlık gibi geliyor

8 mayıs 2021 11:02