nivea burun bandı almıştım kutuları açık geldi son kullanma tarihi mi geçmiş?

süslüler eveshoptan aldığım nivea burun bantlarının kutuları açılmış ve geri bantlanmaya çalışılmış olarak geldi. içindeki bantların sayısı doğru ama üstlerinde eski tarihler yazıyor. bu tarihler üretim tarihi mi son kull. tarihi mi emin olamadım. kutuların altında batch kodu olduğunu düşündüğüm hepsinde aynı olan kodu kod doğrulayıcıda arattığımda nisan 2019da üretimiş gibi görünüyorlar. ama dediğim gibi kutular açık geldi yani içindeki bantların gerçek kutusu onlar olmayabilir. sizde aynı üründen varsa bakabilir misiniz bir bandın üzerinde yazan tarih son kull. mu üretim tarihi mi diye? (link: https://hizliresim.com/r6yiaj kutuların bantlanmaya çalışılması) (link: https://hizliresim.com/bwsw8r burun bantlarındaki tarih) (link: https://hizliresim.com/w1vhcv batch kodu olduğunu düşündüğüm şey)

1. bana son kullanmadan ziyade üretim tarihi gibi geldi. resim1 ve 2'yi göremesem de, açılmış ve sonradan bantlanmış kutu olayı çok sinir bozucu gerçekten. içindekiler sağlamsa iade ettirmeyin ama ulaşabileceğiniz yerlerde de bu durumu yazın derim. sonraki alışveriş yapacak olanlara yardımcı olmuş olursunuz.

12 haziran 2020 18:43

2. pardon linkler gitmiş. (link: https://hizliresim.com/ZrfHU7 kutuların bantlanmaya çalışılması) (link: https://hizliresim.com/1spC4S burun bantlarındaki tarih )(link: https://hizliresim.com/ecfr0N batch kodu olduğunu düşündüğüm şey)

a1 umarım öyledir ya gerçekten çok sinir bir durum

12 haziran 2020 18:47