nude atarken korkmuyor musunuz?

ayrılınca tehdit edeni olsun arkadaşlarına göstereni olsun bu tarz şeyler çok duydum sizi tedirgin etmiyor mu bu?

1. 1. yüz göstermeyeceksin

2. atacağın kişide seçici olacaksın

3. kişinin özel fotoğraflarının yayılmasının bir suç olduğunu ve gerektiğinde hukuki yollara başvurabileceğini bileceksin.

bunlara dikkat ettikten sonra pek sorun olacağını sanmıyorum. ama erkeklerin çoğu nude fotoğrafları arkadaşlarıyla paylaşır, sevgilisinden filan gelmemişse. dolayısıyla fotoğrafı kimlerin gördüğünden haberiniz olmaz çoğu zaman. o yüzden erkeklerin bunu pek hakettiğini düşünmüyorum.

28 mart 2019 01:50

2. 2. anonim orası öyle ama bazen çok güvendiğimiz yapmaz dediğimiz insanlar ayrılınca çok farklı bir insana dönüşebiliyor

28 mart 2019 01:56

3. Güvenmediğim birine atmadığım şu ana kadar o yüzden korkmuyorum da. Yüzün görünmediği sürece ne yapabilir zaten

28 mart 2019 01:58

4. Anon 6 nasıl öğrendin ya hu

28 mart 2019 09:15

5. Anonim 6 naptin sonra

28 mart 2019 09:20

6. Atmam çünkü neden atayım. Kafam rahat. Fotoğraflarımı kimler gördü kimler etti diye düşüneceğime hiç girmem bu işlere.

28 mart 2019 10:18

7. nude paylaşmak çok elzem bir şey değil. Erkeklerin sidik yarıştırmakta kadınlardan kalır yanı yok. Sırf birlikte olduğu insan sayısıyla hava atanları var ona atılan nude fotoyu kimseye göstermeyeceğine asla inanmam. Tabi ki hepsi böyle değil ama zaten O insan kimseyle paylaşmasa da bir şekilde başka birinin eline geçme ihtimali var. Gereksiz ve riskli.

28 mart 2019 10:54

8. 3 yıllık sevgilimin bilgisayarında tesadüfen gizli bir dosya bulmuştum. dosyada onlarca farklı kişiye ait nude fotolar vardı. eskiden takıldığı kızlara aitmiş öğrendim. o yüzden çok güvenmeyin bence. dünyanın en naif en düzgün insanıydı ama yıllar önce ona güvenip nude atan kızların fotolarını hala arşivli şekilde saklıyordu. erkekler garip.

28 mart 2019 11:23

9. kızlar niye böyle şeyler yapıyorsunuz? çıplak fotoğraf atmak nedir ya? erkeklerin isteklerine bu kadar tabi olmayın. atıyorsanız da bir gün çıplak fotoğraflarınızı internette görmeyi göze alıyor muyum diye kendinize sorun. tamamsa gönderin.

güvenmeseniz birlikte olmazsınız zaten ama o kadar da değil. bütün bu aldatma, dolandırma, taciz, tehdit hikayeleri hep güvenmeyle başlıyor. onu da geçtim bu bilgisayarların, telefonların çalınma, kaybolma ihtimalini, hesapların hacklenmesi ihtimalini filan da mı düşünmüyorsunuz.

kanunda pek çok şey yasak ama hepsi yapılıyor. safça, savcıya giderim ah yavrum der benim derdime düşer mi zannediyorsunuz? bir davadan sonuç almanız yıllar sürüyor bu ülkede. ayrıca içinde yaşadığımız toplum da belli. sonunda fotoğraflarınızı elaleme gösterenler "erkek" olur siz üzülürsünüz.

lüften böyle şeyler yapmayın.

28 mart 2019 12:44

10. Adını hatırlamadığım bir Türk haber spikerinin kocası eşinin nude fotoğraflarını pornografik sitelerde yayinlatmisti. Bu olay üstüne boşandılar diye hatırlıyorum. Daha önce de yazmıştım bırak sevgiliyi, kocama bile güvenmem.

28 mart 2019 13:44