o yazmıyor ben de yazmıyorum durumu

yaklaşık iki aydır whatsappta konuştuğum biri var. neredeyse her gün konuşuyorduk. öyle sevgili falan değiliz arkadaşız ve iyi geliyordu bana telefonuma bir hareket olmuştu. neyse bir gün bu beni aramak istediğini söyledi hiç konuşmamıştık. adam beni iki gün arayla iki kere aradı açmadım. ikisinde de telefonum yanımda değildi duymadım. hepte gece aradı geri arayamayacağım saatlerdi. mesajla karşılık verdim. ben bir gece whatsappta profil fotoğrafımı kaldırdım. bu da görünce sanmış ki onu sildim ya da engelledim. mesaj atmış ve dört kere aramış. ben yine hepsini bir saat sonra gördüm. dedim adam aramış o kadar ayıp oldu bende ses atayım hem durumu anlatayım hem de sesimi duysun. yaklaşık 4 dakikalık bir ses dosyası attım. saat çünkü yine geç olmuştu aramak için. uyuyordur falan düşünceliyim güya. ertesi gün bir baktım cevap yok. gece dinlemiş yolladığım sesi ama bir şey dememiş. yarın bir hafta olacak benim attığım ses dosyası duruyor öyle rezil gibi hiç konuşmadık. cevap gelmeyince bende ikinci mesajı atmadım, aramadım da. kızdı mı, kırıldı mı, konuşmayı bitirmek istiyordu da bahane mi oldu bilmiyorum. halbuki benim hayalim sabah sesimi duyması şaşırması falandı. hiç sevmem böyle soru işaretlerini. bir haftadır içim içimi yiyor ve sürekli whatsappta onu gözlüyorum. sık sıkta giriyor whatsappa. bu durumdan kurtulmam lazım. ya cevap gelmeyince tekrar mesaj atan eziktir olayına takılmayıp mesaj atacağım (aramaya cesaret edemiyorum) ya da numarasını silip unutacağım. ne yapmalıyım sizce? fikrinize çok ihtiyacım var. belki benden farklı bir gözle bakar, yorumlarsınız.

1. ben olsam bozuldun mu bana diye mesaj atardım, adamın cevap vermemesi biraz normal gibi...

19 mayıs 2017 18:08

2. böyle söyleyince utandım şimdi :( o an öyle yapmak mantıklı ve hoş gelmişti. şimdi biraz bencilce ve saçma geliyor ama bir hafta boyunca onunda cevap vermemesi bir o kadar saçma değil mi? hani tamam,peki falan gibi evrensel trip kelimeleriyle bile cevap verseydi anlardım en azından derdini :( ben şimdi nasıl arayayım, ne yazayım kendimi istenmeyen ot gibi hissediyorum :(

19 mayıs 2017 18:23

3. Bacim ara direkt ya ne kaybedersin? Asil bi sey yazmazsan kaybedersin.

19 mayıs 2017 18:32

4. kız ya açmazsa ya da numaramı falan sildiyse sen kimsin derse :( baya koyar bana böyle şeyler

19 mayıs 2017 18:37

5. bahaneyle bitirmek isteyen adam fotografi goremeyince 2 mesaj 4 arama yapar miydi? sanmam. bence direkt aramayin ama bi mesaj atin. ses kaydinda kiracak sinirlendirecek bir sey demissinizdir belki. ya da istenmedigini hissetmis olabilir. hep kizlar yasamiyor sonucta bu duygulari. guzel frekans tutturdugunuz birini boktan sebeplerden kaybetmeyin :)

19 mayıs 2017 18:41

6. kız anonim ağlatcan şimdi beni :( valla kırılacak bir şey söylemedim bence ama sadece senlik bir şey yok üstüne alınmışsın canım havasında konuşmuşum biraz sonradan fark ettim :/ iyice gerildim ne diyeceğimi bilmiyorum ne kadar saçma bir duruma düşürdüm kendimi, ne güzel tatlı tatlı konuşuyorduk yazık oldu :(

19 mayıs 2017 18:46

7. Her zaman telefona cevap verebilecek durumda olamayabiliriz. Makul açıklamanızı yapmanız durumda bunda alınacak veya bozulacak bir durum olmamalı bence. Aramıyor diye aramıyorum olayına her durumda girilmemeli bence. Ne kaybedersin ki tekrar arasan? En fazla tekrar açmaz ve sende o zaman takip etmek yerine numarasını silebilirsin. Yalnız merak ettiğim şu konu var her aradığında neden açamadığını belirttin mi? Belirtmediysen onun bu tavrı alması biraz normal :) sevgiler

19 mayıs 2017 18:48

8. 18.41 anonimiyim. bence bu durumlarda kacip cevaptan korkmak yerine ustune gidip belirsizligi kirmak karsi tarafi etkiliyor. ben bir kadin olarak belirsiz biraktigim durumdan kacan bir erkegi degil gelip bana ne oldugunu sorabilen erkegi isterdim. onlar icin de cok farkli oldugunu sanmiyorum. onemsediginizi gorup mutlu olacaktir. (hirbonun teki degilse. hirbolar "nasi inat edip kazandim ama" diye dusunebilir) mesaj atmasi gereken kisi sizsiniz gibi duruyor. ne var bunda yalvarmayacaksiniz ki NERDESİN NOLUR DON diye. biraz konusun derdini anlayin uzun sure soguk davranirsa da sen bilirsin deyip birakirsiniz yav.

19 mayıs 2017 18:53

9. eldanarx teşekkürler canım :) evet her seferinde belirttim. hep geç saatlerde arıyordu bende o saatlerde telefon konuşması için çokta müsait olmuyordum. mesajla dialog kurmaya devam ediyorduk. neyse yorumlardan kırıldığı sonucuna vardım. şuan arasam mı mesaj mı atasam ona karar vermeye çalışıyorum :D

19 mayıs 2017 18:54

10. anonim 18:53 haklısın tatlım bende senin gibi düşünüyorum bu yüzden içim içimi yiyor zaten. senden aldığım güçle iletişim kuracağım :D ama söz uçar yazı kalır hesabı mesaj mı atsam, çünkü ararsam ne diyeceğimi ya da açmasa ne yapacağımı bilemedim :( elim ayağım beynim birbirine girdi ay

19 mayıs 2017 18:58