yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    odtüfans komedisini gördünüz mü? ne düşünüyorsunuz?

    sitenin girişine "bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız" yazmışlar. bari feminizmi alet etmeseydiniz. nüdist olup beden üstünden para kazanmadan çıplak olmak para etmedi herhalde.

    1. Kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama böyle şeyleri bir başlık altında yapmalarına karşıyım. Git kendi adınla aç ODTÜ'yü ne karıştırıyorsun? 

    8 ağustos 2022 01:01

    2. Bu haberi görüp odtüyü kazansa bile gönderilmeyecek kaç tane kız çocuğu olduğunu düşündüm

    8 ağustos 2022 01:14

    3. bunların erkek kaynaklı olduğunu görememenize şaşırıyorum hala. provokasyon bunun adı. ekşici birinin elinden çıkmış, birkaç aklı havada yaşı genc kız tarafından desteklenmiş, "hem tüm kızlar orospudur fikrini yayalım hem de suçu feministlere atalım" girişimlerinden biri.

    8 ağustos 2022 01:40


    4. Ekşici birinin elinden çıkma değil son anonim. Gayet kızın ismi, bölümü, yaşı, fotosu ifşalandı. Suç teşkil ettiği için paylaşmayacağım. 2 dk google aramasıyla bulursunuz.

    8 ağustos 2022 01:48

    5. ee napalım yani? insanlardan biz mi sorumluyuz? sanki bütün odtü mezunları oturmuş, topluca karar almış ve kanun çıkmış. üç beş kişinin yaptığını herkese mal etmek nasıl bir denyoluk

    8 ağustos 2022 08:42

    6. A5 sen ne diyon la değişik.

    8 ağustos 2022 10:32

    7. Ben kızı liseden tanıyorum aynı lisedeydik hahah. Sonra hiç görmediğim için karakteriyle oy verdiği partiyle ilgili bi şey diyemeyeceğim. Bakın bu kadın mücadelesi diyip bi de üstüne para toplamak bana doğru gelmedi, rahatsız oldum. 

    8 ağustos 2022 20:59