okan üniversitesi hastanesi'ne kartal yönünden marmaray ile gidiliyor mu? hangi durakta inmeliyim? tahmini ne kadar yürürüm?

tuzla'yı bilmiyorum. teşekkürler.

1. Kartal e-5'ten gebze-harem minibüslerine binerseniz sizi önündeki köprüde indirirler süslü. Köprüden karşıya geçince görürsünüz zaten bir sokak arkada 5-10 dakika yürürsünüz en fazla. Marmaray uzak olur diye tahmin ediyorum.

23 kasım 2021 09:56

2. aydıntepe veya içmeler marmaray duraklarından birinde inerseniz 15 dk yürüyerek ulaşabilirsiniz. ya da aydıntepe'de inip e-5 tarafına geçince aydınlı minibüsüne binip hastanenin tam önünde inebilirsiniz.

23 kasım 2021 11:01

3. Süslüler ben de e-5 tarafında kalıyor diye düşündüm ama biri marmaray ile git biraz yürür ulaşırsın dedi. Trafik falan da olmuyor ya marmaray'da. Daha garanti gibi geldi. 15 dk kadarsa kısa mesafe o zaman? Peki hangi durağı önerirsin anonim 2?

23 kasım 2021 14:38

4. evet en fazla 15 dk sürer süslü. mesafe iki duraktan da aynı gibi. 2-3 dk farkeder. ben içmeleri öneririm, yürümesi daha kolay olur bence. ama içmeler durağındaki çıkışlara dikkat edin. çıkış yön isimlerini bilmiyorum ama iki çıkışı var, tuzla devlet hastanesi yönünden çıkacaksınız. diğer taraftan çıkarsanız zor olur. çıkınca da haritayla hastaneye kolayca ulaşırsınız. ya da birine sorsanız bile tarif eder.

23 kasım 2021 16:48

5. Çok teşekkür ederim :)

23 kasım 2021 18:50