okcupid “benim için ideal kişi” yönelim tercihleri seçemiyorum, otomatik “hepsini” seçiyor. ?

süslüler dünden beri bu sorunu yaşıyorum. uygulamayı sildim, tekrar yükledim sorun değişmedi; hatta farklı bir kullanıcı isimle tekrar kayıt oldum yine sorun değişmedi.  ideal kişi tercihlerimi; “erkek” yapıyorum ama otomatik “hepsini seçiyor”, yönelim olarak “heteroseksüel“ yapıyorum ama otomatik “hepsini seçiyor”.  normal şartlarda da samanlıkta iğne aramak gibiydi ama şimdi iyice sarpa sardı. dünden beri bu otomatik seçimlerinden dolayı iyice kayboldum; önerilerimde gay, lezbiyen ne ararsanız var . niye böyle oldu ya?

1. Benim de öyle olmuştu. Para istiyorlar sanırım onun için de.

7 aralık 2021 09:33

2. Süslü bana da öyle geldi. Tercihlerini bile yapmana izin vermeyen bir uygulama.  Hayır yani bir insanın bu uygulamaya para yatırması İçin verim alması lazım ki yatırsın. Ben normal şartlarda da verim alamadım ki ne parası vereyim şimdi?

telefonumda sorun vardır diye bilgisayardan değiştirmeye çalıştım o da olmadı. Resmen para istiyorlar emin oldum artık

7 aralık 2021 09:45

3. bende de aynı sorun olmuştu ama yaklaşık 15-20gün oluyor. ayarlardan tekrar tercihlerimi güncellediğimde düzelmişti

7 aralık 2021 09:49

4. Süslüler kaç gün sürüyor bu, ne zaman düzelir? Ya bu ne rezil bir şey. Açgözlülüğün de bir sınırı olmalı artık. Daha tercih yapma hakkı bile vermiyorsun bana, ben de sana güvenip para ödeyeceğim öyle mi? Böyle saçma bir Program olabilir mi ya?

Beğenenleri göremeyelim, üstüne tercih yapma hakkımızı da al e ne kaldı geriye? heteroseksüel Kişiye önerilerde  gay lezbiyen çıkarma saçmalığı nedir? Şaka gibi bütün Tarlabaşı önerilerimde.

7 aralık 2021 10:34