okulda hiç tanımadığım biriyle nasıl tanışabilirim yardım edin şu süslünüze :( ?

süslüler üst sınıfım birini beğeniyorum yaklaşık 1 aydır şimdilik sadece uzaktan gözlemliyordum ama artık tanımak istiyorum hoşlantı derecesine geldim çünkü...sadece 1 kişiyle takılıyor pek arkadaşı yok hatta hiç yok dersten çıktığı gibi okuldan da çıkıyor, sosyal medyasını çok fazla aramama rağmen bulamadım. derslerin whatsapp gruplarında da yok, sorabileceğim ortak bir arkadaşımda yok girdiği derslerden. anlayacağınız direkt yüz yüze tanışmak zorunda kaldım nasıl muhabbet başlatabilirim sizce? direkt senden hoşlanıyorum dersem çok saçma ve ani korkutucu olur gibi düşündüm :d sadece tanışmak için nasıl bir yol izlemeyelim :(

1. Kantinde falan da mı oturmuyo hiç

9 mart 2022 19:58

2. a1 süslü hayır oturmuyor asla tek takıldığı arkadaşıyla girdikleri gibi çıkıyorlar sadece 10-15 dakika sigara içtiğini görüyorum bazen bahçede. a2 süslü hiç sevgilisi var gibi de hissedemiyorum nedense ya çocuğun eline telefonunu bile aldığını görmüyorum.bir ara cidden hayal ürünü mü diye şüphelenmedim değil :(

9 mart 2022 20:06

3. Direkt hoşlanıyorum deme ya. Bence saçma ve alakasız da olsa bir dersin notunu sor, kitap sor bir şey sor, kantine kahve içmeye davet et duruma göre. Belki de baktığının farkındadır o sana yaklaşırdı ilgilenme bilemedim.

9 mart 2022 20:06

4. Ha işte sigara al bir tane hemen yanına in. İçmiyorsan içiyor gibi falan yap orada bir muhabbet dönebilir.

9 mart 2022 20:08

5. Sigara kullaniyorsan cakmak isteme bahanesiyle yanina gidip bolumunu sinifini vs sorup tanisirsin sonra gordukce selam verirsin konusursun zamanla ilerler muhabbetiniz

9 mart 2022 20:19

6. Ayy süslüm zaten öneriler verilmiş, onlara katılıyorum da çocuk resmen benim erkek halim. Benim de az arkadaşım vardı, dersten derse okulda takılırdım sonra hemen eve dönerdim, sosyal medya kullanmıyorum, derslerin hiçbirinin whatsapp grubunda bulunmadım. Öyle gruplar var mıydı bilmiyorum bile. Ben bir de sigara dahi içmezdim. Ne kadar ulaşılmaz bir insanmışım sayenizde bunu fark ettim hahaha

9 mart 2022 20:25

7. Ss yaşarda mısın?