okulda sevgili yapılmasının yasaklanması sizce yobazlik mıdır yoksa kural mıdır?

ben lisedeyken yasaktı sevgili yapmak hatta sevgili olanların bazılarını okuldan bile atmışlıkları var. sizce saçma mi değil mi?

1. yobazlık bence. ergenlik dönemindeki insanların cinselliğini bastırmak tam tersine daha sonra zarar olarak geri döner. anonim 1'in dediği kadar olmasa da okulumuz rahat bir okuldu bu konuda. dönemimin %90ı da çok iyi yerlere gelmiştir yani okumaya gidiyorsun cümlesi tam saçmalık. sevgili yapınca okunamayacak mı, aralarında herhangi bir korelasyon yok.

1 haziran 2020 06:37

2. sırf sevgili yaptı diye okuldan atmanın yasal bir tarafı yok. "sevgili olmak yasaktır" diye bir kural hiçbir okulun yönetmeliğinde yazmaz, yazamaz. yönetmelikte yazmayan bir sebepten dolayı da hiçbir öğrenci okuldan atılamaz.

ve evet sevgililiği yasaklamak tabiki de yobazlıktır. burada tartışılması bile akıl almaz.

1 haziran 2020 07:06

3. yobazliktir ve bunun savunulacak bir tarafi yoktur. universitede, is yerinde de sevgili yapmayin hatta arkadaslik yapmayin o zaman sonucta oraya egitim almaya, isinizi yapmaya gidiyorsunuz? ne sacma argumanlar bunlar ya.

1 haziran 2020 07:16

4. Yobazlık kere yobazlıktır

1 haziran 2020 07:30

5. lisedeki sevgilim bana cikolata alirdi tenefuslerde dksjdkdk

1 haziran 2020 07:33

6. Aa saçmalık. ergen bu insanalr lan tabi aşık olacaklar, flört edecekler, birbirlerini sevecekler.

1 haziran 2020 07:52

7. ben anlamıyorum kimler öğretmenler oluyor kimler yöneticilik yapıyor. eğitim fakültesi mezunu olan, psikolojik formasyon alan ya da azıcık psikolojiyle ilgilenen herkes bilir ki ergenlik döneminde beklenen ve istenen şey karşı cinsle iletişim kurma becerisidir. bu yaşların görevi budur. bunu engellemek yanlış ve aslında tehlikeli bir şey. bence düpedüz yobazlık ayrıca eğitimci insanlar nasıl böyle bir şeye tamam diyor anlamıyorum. yukarıda çirkin şeyler okudum ama sözlüğün hali zaten böyle oldu malum. şaşırmıyorum artık. evlat sahibi olmadan önce biraz psikoloji okumanızı tavsiye ederim.

1 haziran 2020 08:17

8. Yatılı bir lisede okudum ve bizde de başlarda çok sıkı tutulurdu bu konular. Düşünün telefon kullanmak yasaktı günde bir saat veriliyordu telefon. Bakın burası çokomelliii erkek ve kızların telefonu kullanma saatleri farklıydı konuşamasınlar diye ahahahahsjshdjg

1 haziran 2020 09:37

9. Lisede ayni bahsediien yiyismeleri yapan iki cift da evlenmis. O zamanlari ben bilenrahatsiz olurdum arka siralardaki yiyismelerinden herkes de kiza yollu gozuyle bakardi. Simdi stalkladim evlenmisler kiz baya bi kilo almisz oglan ayni. Digeriyse daha lise bitmeden hamile kaldigi icin evlenmisti. Kiz tatli ve guzeldi oglan bildiginiz apaci tipsiz. Hala oyle iki cocuklari olmus kiz nerdeyse 20 kilo almis ve bitmis gorunuyor, adam yine ayni. Niye hep boyle oluyo ya diger eski arkadaslarimdan da evlenenler de kadin en az 10 kiloyla yoluna devam ederken adamlar en fazla bi gobek yapmis. Benim cevremde mi sorun var sizin de dikkatinizi cekti mi?

1 haziran 2020 10:33

10. mudur olsam, tamamen kendimi koruma amacli izin vermezdim. simdi ben mudur olsam, nufuslu birinin kizi okuldan birinden hamile kalsa, kizin ailenin benimle ugrasmayacagini kim garanti edebilir? ya da yine nufuslu birinin kizinin okulda uygunsuz fotolari internete dusse ya da ailesine bir sekilde ulassa,  benim basimin yanmayacagini kim garanti edebilir? edemezse, kimsenin herhangi gelisimi ya da ozgurlugu umrumda olmazdi.

1 haziran 2020 10:34