ondan başkasını bu kadar sevemem dedikten sonra sevdiniz mi?

ilk sevgilimle ayrıldık, aradan baya da zaman geçti hiçbir şekilde geri dönmedi. çok seviyordum. hala sevgim bitmedi. 21 yaşındayım, mantıken biliyorum daha hayatıma çok insan girecek yine seveceğim ama örnek duymaya ihtiyacım var sanırım. bundan sonra bir daha sevemem, hayatımın aşkıydı dediğiniz insandan sonra karşınıza daha iyisi çıktı mı? anlatabilir misiniz hikayenizi?

1. Ondan başka kimseye bu kadar heyecanlanamam, ondan başka kimseyle bu kadar eğlenemem dediğim kaç kişi oldu sayamadım. İlk ayrıldığında herkes böyle düşünüyor. Sonra aslinda benzer özelliklere sahip birini bulunca aynı şeyleri hissediyorsun.

26 haziran 2022 11:10

2. Dedim sevdim dedim yine sevdim şuan yine diyorum. Onun gibi birini asla bulamam o kadar sevemem kimseyle öyle olamam evresindeyim. Biliyorum yine seveceğim ama önceden 21-24 yaşlarındaydım şuan 28 yaşındayım tek korkunç bu kadar farkındalıkla aynı yeniden başlamgıcı yapabilir miyim emin değilim.

26 haziran 2022 11:18

3. sevemedim. 19 yaşından beri ilişkimin olduğu sevgilimle ayrıldım 21 yaşımda. 23 yaşındayım hala hiç kimseyi o kadar sevmedim sevebileceğimi de sanmıyorum. tabi daha 2 yıl oldu bir şeyler değişir mi bilemiyorum.

26 haziran 2022 11:23

4. Net seviliyor güzel kardeşim. Çok çok gençsin. Ben sevemem dediğim adamın üstüne 3 kişiye daha aşık oldum. Boşver geçecek.

26 haziran 2022 11:30

5. Seviliyor 20li yaşlarda herkes bi tık daha sempatik geliyor insana. Ben artık biriyle tanışmaya bile üşeniyorum.

26 haziran 2022 11:30

6. Her sevgilimden sonra aynı duyguyu yaşadım ve her seferinde ondan daha iyileri çıktı karşıma ve yine sevdim. Şıpsevdi değilim 10 yıllık bir süreç+ 3 ayrı sevgili.

26 haziran 2022 11:33

7. Dedim, ilk sevgilimle ayrılınca bir sene depresyonda gezdim. Kendime gelmem iki yılı buldu, her gece ağlıyordum. Ailem laf ettiğinden iyiymiş numarası yapıyordum. Hâlâ sevdiğim birisi, ama aşk olarak sevmiyorum artık. Arkadaşım, çok sevdiğim ve başı sıkışsa hemen yardıma koşacağım onun da bana koşacağı iki arkadaş kaldık. Geçen sene hayatımın aşkı dediğim kişiyle tanıştım ve kimseyi sevemem derken evlendim, aklımda hiç belirsiz nokta yok. Seviyorsun yani

26 haziran 2022 12:38

8. Sevdim o da bitti yine sevemem dedim şimdi ne son eski sevgilime karşı hislerim var ne de başkasına 3 yıldır yalnızım

26 haziran 2022 13:52

9. kisiye gore degisir. sipsevdi bi tipseniz hemen herkesten etkileniyorsaniz standartlariniz cok yuksek degilse aradiginiz seyler kolay bulunuyorsa cevresi genis sosyal biriyseniz bir daha seversiniz cunku bazi insanlarin zaten herkesi sevesi oluyor. 25 yasinda 40 tane flortu 30 tane fuckbuddysi 20 tane sevgilisi olmus insanlarin "bir daha boyle sevemem" demesiyle uzun iliski insani, gercekten saglam baglanan, iliskilerinde derinlik ve paylasim arayan insanin "bir daha olmaz" demesi farkli oluyor.

benim yasim 25. 22 yasimdaydim ilk sevgilimle tanistigimda. oncesinde kimsenin elini bile tutmak istemezdim ne fiziksel ne manevi kimseye bir bag hissetmemistim. bakin 10 seneden bahsediyoruz 15 yasinda baslar insanlar bu sevgililik bilmemne islerine. 10 sene kimseyi begenmemisim. flort ettigim datelestigim tipler oluyordu hepsi de eli yuzu duzgun insanlardi ama opmeye bile igreniyordum icim almiyordu. sonra bu insanla tanistim her seyini kabullendim kokusu teni benim parcam gibi geliyordu habire temas etmek istiyordum ne yapsa kizamiyordum kizsam da affediyordum derken iste 3 sene gecti hala beraberiz ama hayatimiz ayni yone gitmiyor kavgalar anlasmazliklar basladi o ilk zamanki ask da kalmadi fazla zaman gecmez ayriliriz ve ben eminim bir daha kimseyi boyle sevip kabullenmem tolere etmem. cunku hem yas geciyor eski heyecanlar kalmiyor hem akillaniyorsun gorduklerinle, tecrubelerinle. karsindaki bi sey soylerken altinda ne yattigini anliyorsun yani daha elestirel ve gozu acik birine donusuyorsun haliyle bundan sonrasi ask degil karsilikli sevgi saygi biraz monoton ama huzurlu iliskilere kaliyor.

26 haziran 2022 16:28

10. heralde sevdim ya soruya bak. yaşadığımız dünyada aşk acısından daha çok düşünmemiz gereken konular var bence

26 haziran 2022 16:42