orduevi kuaför fiyatları ?

orduevlerinin kadın kuaförlerinin fiyatları hakkında bilgisi olan süslüler yardımcı olursanız sevinirim. :)

1. Çok çok çok uygun oluyor. Şöyle ki, upuzun saçlarıma perma yaptırmak istemiştim ve sorduğum her kuaför 150 civarı söylemişti. 25-30₺ arası bi fiyatı yaptırmıştım askeriyede. Tabi bu 3-4 sene öncesi

5 haziran 2018 05:37

2. Aşırı uygun ama tam fiyatları bilmiyorum.

5 haziran 2018 06:02

3. uygun ama orduevine göre değişiyor

5 haziran 2018 07:46

4. Neredeyse bedava, sonucta para vermeden bir insanin emegini kullaniyorlar. Vatana hizmet adi altinda komutan eslerinin filan kaprisini cektiriyorlar insanlara.

5 haziran 2018 08:11

5. bilmeyenler gelmis yine bedava kullandirmakmis neyse. 15-20 civari

5 haziran 2018 09:00

6. Değişiyor süslü. Orduevlerinin çoğunda sivil memurlar çalışıyor artık. Böyle yerlerde fiyatlar arttı ama lüks yerlere göre daha uygun tabii. Küçük şehirlerdeyse hala askerler çalışıyor genelde, çok uygun oluyor. Mesela şu an bulunduğum şehirde kesim 5 lira. Diğer işlemlerin ücretlerini hatırlamıyorum ama fikir vermiştir en azından :)

5 haziran 2018 09:52

7. istanbulda iki farklı, ankarada iki farklı ordu evine gittim, ikisi de sivildi. o asker çalıştırma eskide kaldı. ayrıca askere gidip berberlik yapanlar diğerlerine göre çok daha mutlu oluyorlar, anlatılan askerlik anılarına göre... dayımın kuzeni kantinciyken binadan hiç çıkmayıp, dayımın mayınların yanından geçerken arkadaşının gözü onunda ölmesinden biliyorum... panik atakla döndü adam.

5 haziran 2018 10:12

8. bilmiyor değilim babam, amcam, dedem vs. hepsi askerdi. rütbeleri de yüksekti, bütün çocukluğum, gençliğim lojmanlarda ve orduevlerinde geçti. emekli olduklarından beri de kapısının önünden bile geçmiyorum. o yüzden artık sivil çalıştığını bilmiyordum. ama bu geçmişte yapılanları değiştirmez. ben daha yedi yaşındayken baskıdan ötürü intihar eden bir asker vardı mesela. yapılan her türlü kötülüğü gördüm, başarısız intihar girişimlerinden sonra sakat kalanı da, öleni de, dayak yiyeni de, odaya kapatılanı da, orduevinde çalıştığı için şanslı sayılıp günde üç saat uykuyla ayakları şiş şekilde çalıştırılanı da.

doğuda terör yüzünden ölen gençlerin olması batıda rahat şartlarda askerlik yaptıklarını düşündüğümüz gençlere yapılan eziyeti, aşağılamayı meşru kılmıyor. askerlik bir insanın hayatının en verimli döneminin bir kısmının elinden alınmasıdır. bu nedenle profesyonel olmalıdır. gönüllülük olmalıdır. senelerce eğitim görmüş teröristlerin önüne gencecik, eğitimsiz çocuklar atılmamalıdır zaten. neyse, bu konu çok derin bir konu. şartlar şu an daha iyiyse sevindim gençler adına.

5 haziran 2018 10:25