ortalama kaç kilo verdikten sonra dışarıdan fark edilmeye başlanır?

tabi ki kiloya oranına göre değişecektir. 100 kiloyum şu an, 60'a kadar düşmeyi hedefliyorum yolum baya uzun yani. son aylarda 8 kilo verdim ama kimse fark etmedi bunu. insanlar kilo vermişsin demedikçe de motivasyonum düştü :( kaça düştüğümde insanlar artık kilo vermişsin derler? başkalarına göstermek için mi veriyorsun demeyin lütfen, insan yaptığı bir şey görülsün istiyor.

1. Süslü seni sürekli görenler ise fark etmeyebilirler. Bence başkaları fark edecektir. Bir de yağdan mı gitti kastan mı o da önemli tabi. Tebrik ederim süslüm<3

19 eylül 2020 19:37

2. a1 sağol süslüm, yani çok sık olmasa da haftada 1-2 gören kişiler hep.

a2, ben azimle devam o zaman ama 20 de uzun zaman süslü ya :/

19 eylül 2020 19:57

3. yazmayı unutmuşum a1 günde yaklaşık 35-40 dakika spor yapmaya çalışıyorum hiit ve direnç bandı egzersizleri ağırlıklı, kastan çok gitmemiştir sanırım.

19 eylül 2020 20:00

4. Süslü sizin kilonuzda farkedilebilmesi için bence bir 10 15 kilo vermeniz lazım. Pes etmeyin kilo verdikçe veresiniz gelecektir. Bu yolda başarılar diliyorum :)

19 eylül 2020 20:06

5. a4 en azından 90 olmadan beklentiye girmeyeyim o zaman, teşekkür ederim süslü

19 eylül 2020 20:12

6. Genel olarak insanların kilosunu çok fark edemiyoruz yakınların 5 kiloda fark eder dışarıdan sizi pek görmeyen insanlar malesef 15 kilo sonrasında fark etmeye başlar. Yani 70 den 60 a düşerse biri fark ederiz ama 100 den 80 e düşerse fark ederiz. Bir de kilo verdikçe özgüvenin gelir sen belli edersin giydiğinle tavırlarınla falan.

19 eylül 2020 20:14

7. tebrikler süslücüm hiç bozulmasın motivasyonun. yaptığın sporlar neler hayatında neleri değiştirirdin söyleyebilir misin? şimdiden çok teşekkür ederim <3

19 eylül 2020 23:52

8. a6 süslü ben tüm gün hiçbir şey yemeyip gece bir anda atak geçirir gibi yemeğe saldırıyordum, onu kaldırdım ortadan. 12-8 if yapmaya çalışıyorum, bazen 12yi geçiyor ilk öğünü yemem ama 8'den sonra hiçbir şey yemiyorum. şu an zor tutuyorum kendimi mesela, eskiden hep bu saatlerde bir şeyler atıştırırdım çünkü. bunu değiştirmek bile fark ettirdi bende. spor olarak kilom fazla olduğu için çok zorlayıcı şeyler yapmıyorum. bazen çıkıp sahilde 1-2 saat yürüyorum, onu yapamayacaksam evde biraz leslie yapıp ısınıyorum. 10-15 dakikalık başlangıç seviyesi hiit videolarından yapıyorum youtube'tan açıp. direnç bandım var, onunla bacak ve kol egzersizleri yapıyorum.

20 eylül 2020 00:02