ortalaması 2.30'un altında olan biri hiç mi yüksek lisans yapamaz?

süslüler iyi geceler, pek başarılı bir akademik hayatım olmadı üniversitede. şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum. şartları araştırdığımda 2.50'nin falan üstünde istiyor çoğu üniversite bu durumda ben ne yapabilirim yi imkansız mı?

1. 2.10 'la bile yapan var .Belki devlet olmaz ama özel olabilir.

1 aralık 2018 00:20

2. tezsiz yapabilirsin süslü. onlarda ücretli oluyor ama

1 aralık 2018 00:21

3. Üniversiteye bölümün kabul şartlarına göre değişir 2 ile yapanlar da var süslüm

1 aralık 2018 00:22

4. teşekkür ederim öncelikle. özelde yapabileceğimi sanmıyorum bir de sonrasında doktora için tezli yapmak gerekiyor diye biliyorum.

1 aralık 2018 00:24

5. ben araştırmalarımda hep 2.50 diye gördüm. doğru gerçi bizim bölümde hep çok yüksek ortalamalar. :/

1 aralık 2018 00:25

6. Süslü bi ara 2 .50 ya da 2.80 mi neydi sonra onu çektiler aşağıya.

1 aralık 2018 00:27

7. Ben de düşük mezun oldum malesef. Aklımda hic yuksek yapmak yoktu hırs yapmıyordum ve pişmanım. Okul bitince hayati anladım ve yuksek yapmak istiyorum 4 yıllık mezuniyet bana yetmiyor . Ales ve yds yuksek olursa ve mulakat iyi geçerse yaparsin. Ben araştırdım not ortalaması yüzde otuzluk dilimde göstermişler benim bolum için .daha çok ales ve mülakata önem vermişler. Sana tavsiyem okul notlarını tekrar et ve mülakatta kendini göster . Bu çok önemli. Eğer sorduklari sorulari bilirsen ortalamandaki açığı kapatırsın .

1 aralık 2018 00:31

8. 2.30un altıyla nasıl mezun oldunuz süslü  2.5 ortalama yakalanmış oluyor derslerden geçer minimum not alındı mı diye biliyorum

1 aralık 2018 00:33

9. İstanbul üniversitesinde yaptım, 2.20 ortalama. Ales ve ingilizceyle fark attım ve birinci girdim hem de

1 aralık 2018 02:53

10. İyte de yapan varmı ya süslülerr