ortamlarda satılacak bilgi merveyi tanıyan gören var mi?

direkt kendini paylaştığı bir fotoğraf yok sanırım çok merak ediyorum, nasıl biri sizce?

1. ben kişisel instagram hesabını bulmuştum çok güzel bir kadın onu rahatlıkla söyleyebilirim. fotoğrafından harika bir enerji akıyor. sesine yansıyan enerjiyi görselde de görebiliyorsunuz. ama hesabını burada paylaşmam doğru olmaz. rahatsız olmaması için takip isteği bile yollamadım çünkü.

2 eylül 2022 11:12

2. merve kim

2 eylül 2022 11:24

3. A1 tabiki haklısın süslü,çok merak ediyorum ya çok güzel çok bakımlı kendini her alanda geliştiren bir kadın Vibe alıyorum ama yüzünü vs çok merak ediyorum.enerjisi falan geçiyor sesinden zaten evet.

2 eylül 2022 11:35

4. Kendini suratı gözükmeyecek şekilde paylaşıyor. Sarı saçlı olduğunu söyleyebilirim ve takmayı takıştırmayı seven biri gibi :d

2 eylül 2022 12:00

5. Benim aklımda turuncu büyük kıvırcık saçları olan hafif toplu beyaz tenli biri canlanıyordu dinlerken :(

3 eylül 2022 00:37

6. Sarışın ve süslü biri olduğunu söylemişti hatta insanlar kitap okuyan birini böyle hayal edemedikleri için şaşırmıştı ben yüzünü merak ediyorum esasen.

Benim çok hoşuma gidiyor bir kadının toplumsal kalıpların aksine hem zeki okuyan entelektuel hem de bakımlı şıkır şıkır oluşu.ama işte yüzünü paylaşmıyor ki yuzunu gören var mı ben ağzını burnunu şekillendiremiyorum zihnimde mesela

3 eylül 2022 00:48