otelde ses geçirme sorunu oluyor mu?

süslüler malum apartmanlar çok ses geçiyor, sevişirkeb kendime ayar vermek zorunda kalıyorum. tatile gidiyoruz sizce otellerde ses sorunu oluyor mu daha mı çok dikkat etmeliyim yoksa daha mı serbestt lütfen serbest olsun

1. İzmir'de 5 yıldızlı bi otelde milletin gülüşmelerini bile duyabiliyordum kendim de konuştuğum halde,sessiz bi ortam yoktu yAni dikkat kesilip dinlemedim. Bence her ihtimale karşı dikkat edin kontrol edebilirsiniz bence sesinizi. Sevişmek dediğinizde öyle atla deve değil kendinizi tutamayacak haykıracak bişey Yok.

5 nisan 2019 16:24

2. süslüler tamam kızmayın:( haklı olabilirsiniz doğru bir sürü otel var sorarken düşünemedim açıkçası, genel bir yorum bekledim. Zincir değil, boluda göller bölgesinde gazelle otelin adı çok bilinme diye söylememiştim

5 nisan 2019 16:35

3. Tabii ki dikkat edin, otel orası insanlar kafa dinlemeye gidiyor kimsenin sevişmesini, inlemelerini dinlemek zorunda değiller. Yani bu kadar haykıracak ne var, herkes sevişiyor kendinizi kontrol etmek ne kadar zor olabilir.

5 nisan 2019 16:42

4. Datçada kaldığım bir otelde üst kattaki çiftin sesi öyle bir duyuluyordu ki ben utanmıştım, ki böyle şeyleri takan biri değilimdir hiç normal bir seviyede olsa mesela umrumda olmaz. Biraz da olsa dikkat etmekte fayda var.

5 nisan 2019 16:47

5. her yapının ses geçirme seviyesi farklıdır genelleme yapamayız ama şöyle düşünün komşularınızı her gün sabah akşam görüyorsunuz ama otelde yan odalarda kalan insanları bi daha nerde görceksiniz

5 nisan 2019 21:54

6. biz seks geçirmeyen otelleri tercih ediyoruz.

6 nisan 2019 00:16