oyku karayel'i hic gercekt gordunuz mu kizlar boyu 155 yaziyor ama kuzey guneyde falan gayet uzun kivanc tatlıtuğ'un yaninda normal duruyor?

1. Süslü kuzey güneyde çoğunlukla ispanyol paça altına dev topuklularla geziyor çünkü. Elbise giydiğinde de platform giyiyor ve boydan plan çekmiyorlar kıvançla. Bu arada 1.55 değil 1.60 boyunda diye biliyorum ben.

1 aralık 2018 16:58

2. 1,53 süslü sen misin?

1 aralık 2018 17:00

3. Ben gördüm minnacık bir kadın gerçekten de. 155 bile olmayabilir

1 aralık 2018 17:18

4. Evet suslu benim de hala takintiliyim ama meraktan bu seferki soru tamamen. Diziyi yeni izlemeye başladım da

Cevaplar icin sagolun susluler

1 aralık 2018 20:20

5. nasılsın hayat nasıl gidiyor az da olsa yenebildin mi boy takıntını

1 aralık 2018 20:23

6. Hayir hicbir sekilde yenemiyorum, kendimi inanilmaz cirkin hissediyorum ve inan bir suru baska sıkıntım olmasina ragmen sirf bu yuzden olmek istiyorum

1 aralık 2018 20:26

7. Evet minik.

2 aralık 2018 03:39

8. Bazı sahnelerde takoz koyuluyor. Bir de kıvanç tatlıtuğ'un boyu da olduğundan uzun yazıyor internette. 1.90 yazıyordu hep baktığımda. Ezel dizisinde kenan imirzalıoğlu ile karşılıklı sahnesi vardı ve epey fark vardı arada.

2 aralık 2018 16:09

9. Tesekkur ederim cevaplariniza susluler ama bacak boyu cok uzun heralde cunku hem kisa görünmüyor (hazal kaya gibi mesela) hem de can bonomo'nun ulas tuna astepe'nin yanında falan da kisa durmamis bilemedim

2 aralık 2018 16:28

10. Aslinda kadin minyon durmuyor hani kisa insanlar ebat olarak da kucuk durur ya bunun omuzlari falan gayet normal o kismina ozeniyorum

2 aralık 2018 17:30