ozel hastanede kan tahlili göstermek için tekrar randevu alip ödeme yapmak gerekiyor mu?

doktor hormon testi istediginde ben regl olup tahlil yaptırirsam sonra sonuçları göstermek için tekrar randevu alip muayene ücreti ödemem gerekir mi? 10 gün ucretsiz kontrol süresi oluyor ama regli beklerken bu süre geçebilir,tekrar para mı ödemem gerekecek yoksa sonuçları gösterip muayene olmak için ödeme yapmadan gidebilir miyim?

1. Tahlilleri göstermek için ekstra randevu almadım hiç.

16 temmuz 2020 14:14

2. 10 günü geçerse ödeme yapmak zorundasınız aynısı hem devlette hem özelde başıma geldi ikisine de muayene ücreti ödedim

16 temmuz 2020 15:01

3. iki farklı cevap gelmiş şimdi hangisi doğru?

10 gün geçtikten sonra kontrole gidersem evet ücret ödemek gerekir,randevu gerekir ama 10 gün geçtikten sonra tahlil getirirsem de aynı durum mu olacak? sonuçta regl tarihi,sonuçların çıkması vs benim elimde olan şeyler değil ama bilemedim.

16 temmuz 2020 15:04

4. tahlil sonucuna göre ilaç filan yazması gerekirse giriş yaptırman gerekir.

ben olsam doktorun asistanına tahlil göstericem derim beni müsait bir zamanda alır, giriş yapılması gerekliyse doktor söyler zaten, giriş yaptırın ilaç yazamıyorum der. eğer ilaçları SGK'dan almayacaksanız giriş yaptırmasanız da olur bence.

asistanına sorun.

16 temmuz 2020 17:06