pınar deniz yeni beren saat olur mu?

maalesef pınar çok güzel. beren gibi kumral, ela-yeşil gözlü ve çekici biri. ihtiraslı bir kadını canlandırsa o da büyük sükse yapar gibi... sizler ne dersiniz?

1. Sisirilmis bir balon. Kesinlikle guzel bulmuyorum kendisini beren saatin yanindan gecemez

1 ekim 2022 17:12

2. Olabilir de, “maalesef” güzel ne alaka? :d

1 ekim 2022 17:13

3. Kesinlikle çok güzel ama beren saat havası ve bihter potansiyeli yok yanından geçemez

1 ekim 2022 17:17

4. maalesef kısmı kıskançlıktan kızlar...

1 ekim 2022 17:18

5. Beren saat olamaz bence öyle Bihter gibi bir havası, aurası yok. Ayrıca ihtiraslı bir kadını onun kadar başarılı canlandırabileceğini düşünmüyorum.

1 ekim 2022 17:30

6. Netflixte çıkan filmden sonra güzelliğini sorguladım ben. Olmaz süslü imkanı yok

1 ekim 2022 17:35

7. beren saat kadar güzel ama onun aurası pınar'da yok bence. oyunculuk açısından bilemiyorum, beren saat çok iyi bir oyuncu değil ama projeler ve roller çok doğru ve bir şekilde ikonikti.

1 ekim 2022 17:36

8. lübnan araplarından aslen. lübnanlılar da babaya baba diyo ama anneye mama diyo. pınar da anneme mama diyemiyordum ayrımcılığa uğrarım diye demişti röportajda (yani mardin'de ne ararsan var türk arap kürt ezidi süryani ermeni. orada niye nasıl ayrımcılığa uğrayabilirsin bilemedim?) bu açıklaması ile ortadoğu ülkelerine selam etti bence. kendisine reklam teklifleri üst üste bindi falan.

bence güzel bir kadın. tipini beğeniyorum ve ortadoğuluların da ilgisini fazlaca çekerse baya ünlü olabilir. mesela burak özçivit uzunca bi dönem kıvançtan kenandan çağataydan daha da ünlüydü (aynı ligde olmalarına rağmen) ve bunun sebebi ortadoğuluların burağa ayrı ilgisi olmasıydı.

1 ekim 2022 17:40

9. berendeki seksilik pınarda hiç yok ya

1 ekim 2022 17:42

10. Pınar denizi beren saatten daha güzel buluyorum ve ilk zamanlarında ondan daha çok aurası vardı. Ama şu an yüzü gerçek anlamda her yerde olduğu için bence insanlar onun yüzünü görmekten sıkıldı.

Beren saatin yüzü de döneminde her yerdeydi ancak o zaman internet reklamları vs bu kadar yaygın olmadığı için sadece televizyonu açtığımızda görüyorduk. Pınar denizi ise görmediğim bir allahın günü olmadığı için bence beren saat olamaz, aniden parlayıp sönen oyunculardan biri olur

1 ekim 2022 17:46