pandora bangle bileklik kullanan süslüler memnun mu?

1. bunu pandoranın bütün modellerini kullanan biri olarak yazıyorum süslü umarım yardımcı olurum. öncelikle moments klasik olanı charmsız ve az charmlı kullanılması bana göre çok da hoş durmuyor. reflextions modeli evet hasır gibi kendi görüntüsü güzel ama charm eklediğinizde çok özelliği olmayan ve kısıtlı charmları bulunan bir model. ayarlanabilir moments bileklik de gayet güzel bence ilk kez alacak olsam klasik modelden ziyade bunu alırdım. bangle ise yine bu bileklik gibi charmsız bile gayet güzel duran charmlarla daha da dolu ve zengin duran bir model. bunlar tamamen benim fikrim. bir de momentslarda kararma daha çabuk oluyor bence onu da göz önünde bulundurun derim.

27 nisan 2022 00:14

2. Bunu hem charm hem charmsız kullanım için tavsiye edersiniz yani süslüm doğru mu anladım? Klasik moments modelleri ve bunun arasında kaldım da neden onlar daha çok tercih ediliyor diye merak ettim açıkçası, banglenin bir dezavantajı var mı?

27 nisan 2022 01:36

3. evet chramsız da bence gayet güzel duruyor süslü kullanabilirsin. normal momentsler çünkü ilk gelen bileklikleri başka seçenek yoktu o yüzden de geçmiş yıllarda alan herkes onu aldı ama şuan seçenekler çok arttı. bangle normal bir bilezik gibi yani kendinden sert ve yuvarlak şekilli. diğeri ise zincir tarzı bükülebilen bileklik yani. bence mağazada gidip deneyin kendi tarzınıza göre alın derim

27 nisan 2022 10:34

4. Süslü çook teşekkür ederim son bir şey daha sorabilir miyim? Bangle için de klipsler klips görevini yapabiliyor mu? Sanırım normalde klips olmazsa charmlar kayıyormuş

27 nisan 2022 19:27

5. süslü şimdi benim moments bilekliğimde sabitleyici var ama bangle için almadım o yüzden bilmiyorum ama sabitleyici bangle bileklikte durmayabilir bence :( yine de sabitleyici olmadan da kullanımında bir sorun yaşamadım ben

28 nisan 2022 00:10

6. Anladım :( Trendyol üzerinden almayı düşünüyorum da o yüzden sormak istedim teşekkür ederim

28 nisan 2022 01:20