pandora bileklik alınır mı????

süslüler uzun zamandır pandora bileklik için kampanya bekliyordum. şuan mağazada 1900 tl üzerine bangle bileklik hediyesi de var. ben de 1900 tl'ye bileklik ve istediğim charmları almayı düşündüm. ekstra bir bileklik de almış olucam kampanya sayesinde. ama sizce gerçekten bu fiyatı hak ediyor mu ya? düşününce gümüş için bu parayı vermek biraz pahalı geldi. kopar mı? kararır mı? denizde, duşa falan çıkarırım diye düşündüm, daha uzun ömürlü olsun diye. kullanan süslüler fikir verebilir mi? yoksa bugün gidip alıcam kendimi tutamıyorum 🥺

1. Değmez bence. Malzemesi o parayı etmez. Sadece markası için alıyorsunuz. Bunun bilinciyle karar verin.

30 nisan 2022 08:09

2. hayır

30 nisan 2022 08:37

3. pandora gayet tatlı ve güzel aksesuarları olan bir marka fakir salaklar degmez diyor de olay degmesi degil mucevher kafasiyla alınmıyor zaten

30 nisan 2022 08:44

4. kızılau dağıtmış gibi

30 nisan 2022 08:57

5. ay süslü altı üstü bir bileklik alacaksınız kaç gündür bangle bangle pandora pandora yani. alcaksanız alın bu sizin tercihiniz. bütçenize uyuyorsa alın yani buraya niye soruyorsunuz. dolu başlık var ayrıca onları okuyun detayları anlatıyor zaten insanlar

30 nisan 2022 09:28

6. Neden ek olarak bileklik alacaksınız ki hediye edilene de charm takabilirsiniz aslında

30 nisan 2022 09:58

7. baktım ama bulamadım soruları. görsem sormazdım.

süslü 1900 tl harcama yapmak lazım. ben o kadar charm takmak istemiyorum. birini bos digerini de 3-4 charmlı kullanmak istedim.

alıcam galiba, teşekkürler

30 nisan 2022 11:06

8. alinmaz. bana dogum gunumde hediye geldi 2 ay once, hic oyle havali bi tipi yok bildigin metal bileklik gibi duruyor. parasina degdigini asla dusunmuyorum swarovskide cok guzel pasparlak bileklikler var yarisi fiyatina

30 nisan 2022 11:59

9. Bangle hediyesi nerde var bana link atar mısın varsa

30 nisan 2022 12:41

10. pandora michael kors ayarında bir marka. insanlar o yüzden değmez diyor. çok lüks bir şey beklemeyin, gümüş hiçbir zaman altın lüksünü yaşatmaz hele pandora marka olarak hiç yaşatmaz.

beklentinizi karşılıyorsa da alın kullanın bakımını yaptırırsınız mağazadan bir şey olursa. en kötü gümüşçüye gider bakım yaparlar.

30 nisan 2022 14:45