'para muhabbeti yapan erkek' denilince aklınızda nasıl bir prototip oluşuyor süslüler söyleyebilir misiniz?

benim için sürekli hesaplama yapması, çok parası varken bir ürün alacakken 50-100 liralara takılması  her konunun icine parayı dahil etmesi birine maddi bir destekte bulunduğunda en az 67 kere söylemesi

1. Örnek olarak direkt aklıma bir yerde bir şey pahalı olduğu için oraya gitmemek/dışardan yiyecek içecek getirmek geldi. Mesela sinemaya giderken mısır pahalı diye marketten mısır kola alıp çantayla sokmak gibi ayhhh :'( ayda yılda bir sinemaya gitmişiz orda da yapma yani... Bu gibi şeyler

11 şubat 2022 20:36

2. Söylediklerinize ek olarak üç kuruş az vereceğim diye zamanını ve yaşamının kalitesini kaybetmesi. Atıyorum iki sinemadan biri diğerinden 50 lira ucuz ama uzak, yakınındaki sinemayı tercih etmek yerine uzak olanı tercih etmesi.

11 şubat 2022 20:41

3. Bence verilen örnekler çok saçma ya verdiğiniz şeyler adamın tutumlu olduğunu gösteriyor. Har vurup harman savuran tipler yaşlılığında çok zorluk çekiyor. Benim için bir erkeğin cimri olmaması kadar ergen gibi saçma para sacmamasi da önemli aile babası olamaz derim direkt

12 şubat 2022 18:20