passodan 3 adet bilet aldım, hiç isim soyisim sormadı diğer biletler için ekstra?

farklı karekodlu 3 adet bilet oluştu ancak hepsinde ismim yazıyor, konser küçükçiftlik parkta, bu sıkıntı oluşturuyor mu? passonun uygulamasında herhangi bir iletişim numarası maili falan da göremedim

1. aynı durumdayım, ilk defa konser bileti aldım ben de. maç biletlerinde birden fazla alırken tc ile kişiye atayıp satın alabiliyoruz, konserde de nedense aynı uygulamayı bekledim olmayınca şaşırdım. takipteyim.

18 mart 2022 12:54

2. Bi mail buldum passonun ona mail attım inşallah cevap verirler :/

18 mart 2022 13:08

3. Merhaba,

Biletlerin üzerinde yer alan ad-soyad bilgisi etkinlik girişinde kontrol edilmez.

Biletlerinizin üzerinde yer alan QR kodlar ile etkinliğe herhangi bir sorun yaşamadan katılım sağlayabilirsiniz.

Bilginize sunarız.

diye cevap aldım

18 mart 2022 14:10

4. Sıkıntı olmuyor süslü eğer öğrenci bileti falansa öğrenci kimliğine bakıyorlar sadece. Bileti alan kişi de konsere geliyorsa isterse 8 tane almış olsun farketmez.

18 mart 2022 14:38

5. tove lo icin mi aldiniz yoksa suslu 🥰

18 mart 2022 15:05

6. Niye anonim sorup cevapladım bilmiyorum saçma geldi şimdi. Evet tove lo. Bu zamana kadar satışa sunan bütün konserleri allahsızlar hep hafta içi yapmışlardı. Çalışan nasıl gelsin. Bu konser cumartesi ve bayram günü olunca yemin ederim saat kurdum 3-4 kere hata verdi ama sonunda 1. Avantajlı genelden alabildim bence uygundu da fiyatı. Bir de bir hafta sonra başka bi şehirde düğünüm olacak ona rağmen. Bu yola baş koydum. Organizatörlere çok doluyum

18 mart 2022 15:40

7. süslü ben de genelden aldım fiyatı da makuldü dediğiniz gibi, 2020'de koronadan önce aynı kadın 80 liraya geliyordu tabii orası ayrı bir mesele. isim kontrolü yapmıyorlar içiniz de rahat olsun o bakımdan. gerekli bilgi üstte paylaşılmış zaten tekrar olmasın. iyi eğlenceler diliyorum.

18 mart 2022 15:51

8. gelen yanıtı paylaştığın için teşekkürler süslü, iyi eğlenceler herkese :)

18 mart 2022 15:57