pejo 208 vs hyundai i20 arasında kaldım?

düşük km 2.el bakıyorum, otomatik olucak bi de. fikrinizi belirtebilir misiniz

1. hadi ya :) hic bilgim yoktu tesekkur ederim. 208 in özellik olarak dolu olmasi hosuma gitmişti, keske gücüm olsa 308 alabilsem ama max bu fiyatlarda dolanabilirim.. ozaman i20 ilanlarina bakmaya devam edeyim zaten ikinci el piyasasi daha kalabalık i20'nin. tesekkurler :)

28 eylül 2020 00:16

2. Cevaplara güldüm yine cahiller toplanmış. (link: https://www.euroncap.com/tr/results/peugeot/208/10941 208)(link: https://www.euroncap.com/tr/results/hyundai/i20/20641 İ20) buyrun ncap sonuçları. 208 i uzun yıllar kullandım, i20 yi de tecrübe ettim. 208 in eat6 şanzımanlısını bulursanız iyidir ama etg5 şanzımanlıysa tavsiye etmem vites geçişleri iyi değil. 208 beni bakımlar dışında servislik etmedi. İ20 nin vites geçişleri  sorunsuzdur peugeota göre biraz daha fazla yakar. Dolu paketse şanzıman eat6 ise 208 diyorum diğer türlü i20. Boş paket araba keyif vermiyor çünkü. 308 de kullandım bir süre, çok keyifli arabaydı kullanması.

28 eylül 2020 00:21

3. 208 ile çok ciddi bir kaza yapıp arabayla taklalar attım ve burnum bile kanamadan çıktım arabadan.tekerlekli tabut diyenlere anlam veremedim.arabam pert olunca kaskonun verdiği ikame araba i20ydi. Hayatımda bu kadar dandik oyuncak gibi bir arabaya binmedim.

28 eylül 2020 02:41

4. olasiligim yeniden %50-50 ye döndü herkese teşekkür ederim verdigi bilgiler icin :)))

28 eylül 2020 16:13