philips hd2151/62 all in one cooker kullananlar?

bimde aktüel ürün olarak görünce sormak istedim, kullanıp memnun olanlar var mı? fissler düdüklü tencere var bende ancak bahsettiğim ürünün zaman ayarı olması beni cezbediyor. sizlere de sormak istedim ürün memnuniyetini. şimdiden cevaplar için teşekkürler.

1. bu ürünü nedense pek kullanan ben de bulamadım, sonunda dayanamayıp aldım kasım indirimlerinde. aşırı memnunum, ne yaptıysam çok güzel pişti. hem zamandan tasarruf hem de piştikten sonra sıcak tutması vs bir sürü güzel özelliği var aslında.

4 ocak 2024 17:34

2. Süslü ben düdüklüden korktuğum düdüklü almamıştım sonra bu ürünü gördüm ve aldım. Çok memnunum. Normal düdüklüyle karşılaştıramam çünkü korktuğum için hiç kullanmadım. Ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bi saatte fasulye yapıyorum, kuzu incik yaptım lokum gibi oldu. Pilav, çorba, yoğurt vs de yaptım. Pilavdan örnek vermek istiyorum, benzer süreye denk geliypr ocakta yapmakla ama o an duşa girmem gerekiyorsa ocakta takip edemeyeceksem cookta yapıyorum ocağın altına bakma vs derdim olmuyor. Ya da misafir geliyor diyelim bi yandan takip etmeme gerek kalmasın diye bir yemeği orada yapıyorum. Zaman ayarlı vs olması bu tür açılardan iyi oluyor.

4 ocak 2024 18:19

3. Bende airfryer da var ve ben bu iki ürünü sık sık kullanıyorum. Alıp kenarda boş duran aletlerden olmadı asla. Tabii ihtiyaçlar kişiden kişiye değiştiği için herkesin tecrübesi farklı. İnstant pot un hem airfryer hem de bu elektrikli düdüklü işlevi olan bi versiyonu amazonda satılıyor, eğer airfryer ınız yoksa bi de onu araştırabilirsiniz, iki özelliği de iyi şekilde sunuyor mu bilmiyorum. Ben aldığımda o ürün yoktu ondan tekrar araştırmadım görünce.

4 ocak 2024 18:23

4. Komşum alıp çok memnun kaldı alacaktım ama haznesinin neyden yapıldığını bulamadım. Kendi sitesinde bilgi yoktu. Redditte yapışmaz alüminyum kaplamalı teflon vs görünce vazgeçtim. Çelik hazneli instant pot veya fissler arasında karar vermee çalışıyorum

4 ocak 2024 20:20