kendi adıma lumea diyorum..
ilk çıktığında almıştım, sc2006 modeli lumea precision plus. ondan da çok memnundum ama kablosuz kullanımda şarj çabuk bitiyor. bu sene de bri950 prestige aldım, daha da memnunum.
lazer konusunu çok araştırdım, yıllarca alex bile olsa yaptıranların arasından, bıraktıktan sonra kılları tekrar çıkanlar az sayıda değil cidden. diğer lazer çeşitleri için de bu böyle görünüyor. çok çok araştırıp kendi adıma vardığım sonuç bu. düzenli olarak hatırlatma seansı gerekiyor gibi. binlerce lira harcayıp, doğum yaptıktan sonra kılları olduğu gibi geri gelenler vesaire her neyse, ben seçimimi ipl'den yana kullandım, sebeplerim şöyle:
1. çok pratik. çok ama çok pratik. evde dizi izlerken yap yani, aklıma geldikçe bacak falan geçiyorum öyle.
2. hızlı etki ediyor. bu belki kişiden kişiye değişebilir ama ilk kullanımda çok ciddi etkisini gördüm ben iki ayrı cihazda. 2-3 seans sonra pürüzsüzleşirsiniz. sadece 2 seans yapmışken bacaklarımın yumuşaklığına pürüzsüzlüğüne inanamıyordum mesela, ondan sonra çıkanlar gerçekten mikroskopik ölçüde çıktı, karanlık ortamda direkt ışık tutup incelemediğiniz sürece göremeyeceğiniz uzunluk ve kalınlıkta tüylerden bahsediyorum yani, hissetmiyorsunuz asla.
3. kontrolün bende olmasını seviyorum, direkt müdahale edebilmek, istediğin zaman istediğin yerde kullanabilmek güzel.
4. acıyor, acımıyor değil. philips kendi sitesinde işlem acısız olmalı, acıtmayacak seviyede yapın falan demiş ama genitalde özellike 1-2den yukarı çıkamazsınız acımasın diyorsanız, ki bu da bence efektif değil. yine de öyle öldüm bittim gibi bir acı yok, o açıdan güzel.
5. bıraktığın an eski haline döner diye bir şey yok, yıllardır kullandığım için tecrübeliyim. genitalde bir süre düzenli kullandıktan sonra bıraktım bir ara. bir ara dediğim de 1-1.5 sene en az. bu süenin sonunda bile ilk baştaki haline dönmemişti, seyrek ve zayıftı çıkanlar. aynı durum koltuk altım için de geçerli. tek tük, incecik kıllar çıkıyordu uzun süre kullanmadığım halde. o aradan sonra tek seans uyguladım ve bitti yine, koltuk altı ve genitalde zaten en çabuk sonucu alıyorsunuz, benim için öyle oldu en azından.
ben uygun fiyata aldım, ama teknosa vesaire gibi yerlerdeki satış fiyatını da hak ettiğini düşünüyorum. yıllarca kullanıyorsunuz sonuçta bu ürünü. lazer sizi tamamen kılsız tüysüz yapacak diye de bir şey yok maalesef gördüğüm kadarıyla, özellikle tüm vücut düşünüyorsanız. yine de detaylıca araştırın sorun.