playboy erkekleri adam etmeye çalıştınız mı hiç? yoksa olmaz diyip salıyor musunuz aşık olsanız bile?

istemsiz hep böyle erkekleri çekiyorum yoruldum artık

1. Kendisi adam olamamış ben niye adam etmeye uğraşayım aq anası mıyım uzak durun şunlardan hayat wattpad hikayesi değil :d

25 kasım 2021 16:02

2. Boyle heriflere hic cekilmiyorum bile ne yapim onlari. Ben duygusal biriyim ask kadiniyim ask!

25 kasım 2021 16:15

3. Valla o adami bir zahmet babasi anasi 18 yasina kadar adam etmeye cabalasin ha olmadi mi o kendini adam etsin. Bir kere bu karakterde adamla muhattap oldum ki sonradan anladim niyetini, onda da hayatta alabilecegi en buyuk dersi verip siktir olup ciktim hayatindan. Kendini sev suslu boyle adam sevecegine.

25 kasım 2021 16:48

4. Adam etmeye çalışacağım tek kişi oğlum olursa oğlumdur yani. Bunları avutacağıma çocuk avuturum okul çağına gelir en azından derler bizim burda.

25 kasım 2021 16:52

5. kardeş halihazırda adam olanlar varken ne diye adam olmayanı adam etmeye çalışıp vaktini ruhunu ömrünü harcıyorsun. hem ne demişler can çıkar huy çıkmaz yani adam etme diye bir şey yok o kendisi isterse belki değişebilir bazen istese de değişemez. boşa kürek çekme.

25 kasım 2021 17:36

6. o tür pisliklere niye aşık olayım, geri zekalı mıyım?

25 kasım 2021 20:31