1. -eveline marka tüm ürünler çok kaliteli ve çok ucuz. mutlaka denemelisiniz. özellikle hd fondöteni guerlain lingerie de peau ya göre daha güzel :) aqua serisi rujları ve 2si bir arada kapatıcıları mükemmel.
- http://bielenda.pl/ marka ürünler de gerçekten çok güzel. cilt ürünlerinden kendi cildinize uygun olanı seçebilirsiniz :) özellikle dermokozmetik ürünleri seviyorsanız incelemenizi öneririm https://www.nocanka.pl/bielenda-m-87.html
- wibo, miss sporty lovely markaları çok uygun, lovely marka aydınlatıcı güzel, kaş sabitleme jelleri de iyi. dilerseniz rossmann sayfasına bir göz atın http://www.rossmann.pl/produkty/makija%C5%BC,293
- perfecta marka yüz yıkama jeli, bugüne kadar kullandığım en iyi yüz yıkama jeli ve ucuz http://www.rossmann.pl/Produkt/Perfecta-Moc-Mineralow-wygladzajacy-zel-do-mycia-twarzy-z-mikrogranulkami-2w1-150-ml,97708,7025
-skin 79 ürünleri de iyi
-mutlaka ama mutlaka makeup revolution ürünlerini dene :)
-çok komik ama golden rose polonyada daha ucuz https://drogeriapigment.pl/ bu mağazaya bakmanı öneririm, birçok marka bulunuyor. örneğin zoeva, hakuro, bourjois gibi
-tangle teezer almak istersen indirimden 25 tl civarına bulabilirsin.
-http://www.drogerienatura.pl/ burada kobo gibi polonyanın profesyonel makyaj markalarını bulabilirsin.
- doğal ürünler istersen Babcia Agafia markasına bakmanı öneririm
-bunlar dışında benim denememiş olduğum ünlü bir marka olan aa kozmetik var
-son olarak zlaja markasının keçi sütlü ürünlerine bakabilirsiniz