popo arasi kokusu, rengi ve doggy?

kizlar belki midenizi bulandiracagim ama bu konudan cok muzdaribim. her sabah dus alirim ve temiz ic camasirlari giyerim. ama o gun buyuk tuvaletimi yapmazsam bile mutlaka popo aramda koku oluyor bazen gstring giydigimde ona bile leke bulasiyor. dustan ciktiktan sonra ki gibi temiz kalmiyor kesinlikle. ayrica popo arasi rengi cok fazla koyu. kendimden igreniyorum gercekten. erkek arkadasimin en sevdigi pozisyon doggy benim icin iskence oluyor hem rengi hem kokusundan dolayi asla rahat olamiyorum. nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum. siz temizliginizi nasil yapiyorsunuz? koku oluyor mu gun icinde? bunu nasil onleyebilirim.

1. G-stringde leke olmasi normal degil sizinti var demek ki. Doktora danisin

24 şubat 2020 20:07

2. Anonim 1 suslu hemoroid, anal fissur gibi bir sorun yasamadim hic. Acik renk ic camasirlarimda mutlaka akinti gibi leke oluyor. Sabah dus alsam aksama kadar mutlaka koku oluyor popo arasinda. Igrenc bir durum bu

24 şubat 2020 20:10

3. popo arasında tüyler varsa onlardan da olabilir koku. yanınızda ıslak mendil taşıyın sadece geçici bir çözüm olarak.

24 şubat 2020 20:13

4. Düzgün taharetlenmiyorsunuz demek ki

24 şubat 2020 20:18

5. Elbette oluyor ama dus alma araligim uzarsa vs. Mumkun, onun disinda dustan sonra, lekeleyecek sekilde bir sey hic basima gelmedi. Bence de bir doktora gorunmelisiniz.

25 şubat 2020 17:27