poposunda sivilceker kırmızı noktalar olan var mı? çözüm önerisi olan varsa lütfen yazsın. çaresizim?

süslüler sürekli tahriş olmuş gibi kızarık bir görüntü var. pamuklu iç çamaşırı alıyorum. duş jeli yerine sabun kullanıyorum. yumuşayıcı falan kullanmamaya çalışıyorum ama olmuyor geçmiyor. önerisi olan varsa ve yazarsa çok çok sevinirim.

1. ay süslü benim de regl dönemlerinden sonra böyle oluyordu (gizlinot: ped) çok saçma ama etkili bir yöntem geliştirdim.

o sıralar beğenmediğim (link: https://www.hepsiburada.com/st-ives-peeling-apricot-blemish-control-150-ml-pm-HB0000053W25 kullandığım peeling) bir peeling ürününü duşta duş jelinden sonra popomda kullanıyorum duştan sonra iyice kurulanıp ince bir katman olarak da sudocrem sürüyorum. pürüzsüz bir popom oldu bu yöntemle umarım sana da iyi gelir süslüm

29 ağustos 2021 16:23

2. Anonim 1 linkteki ürün yayından kaldırılmıştır hatası aldım,adı neydi ki ürünün süslüm?

29 ağustos 2021 19:52

3. Penaten bebek pişik kremi deneyebilirsiniz o bende işe yaramıştı

30 ağustos 2021 00:45

4. Bir de İpek kese her duşta süslüm

30 ağustos 2021 00:46

5. a3 süslüm st. ives kayısılı peeling fresh skin olanı, yüzümle pek iyi anlaşamadı olduramadım yani ben de onu kullanıyordum

30 ağustos 2021 10:54