porno izlerken boşalma süresiyle gerçek sekste boşalma süresi aynı mı?

süslüler ben porno izlerken mesela 40 50 en fazla 1.5 dkda boşalıyorum devam edebiliyorum ama zevk almıyorum şimdi nereden anlasın diyecekseniz pornonun süresine bakıyorum xejhskdje biriyle henüz cinsel birliktelik yaşamadım yaşadığımda bu kadar kısa sürer mi

1. Süslü ben pornoyla boşalıyorum sex yaparken boşalmıyorum bence doğru orantılı değil

21 haziran 2020 21:58

2. masturbasyonla 2-3 dakika sekste çok uzun sürüyor

21 haziran 2020 21:59

3. Ya süslüler açıkcası devam edebiliyorum mastürbasyona hani istesem durmam ama o bi nokta oluyor ya kusura bakmayın pek bilgili değilim o noktadan sonra biraz zorlama gibi oluyo pek istemiyorum vajinada nedenini bilmediğim bi zonklamayla hafif ağrı hissediyorum dediğiö gibi biraz cahilim bu konularda

21 haziran 2020 22:05

4. Boşaldıktan sonra hassaslaşıyor klotrisin ondan ağrı zonklama hissi diyorsun süslü. Soruya cevabım da ben de mastda öyleydim cinsel birliktelikte bir süre hiç boşalamadım hatta ya bumuymuş seks seks dedikleri diyordum sonra partnerime alıştım ben bu olaya alıştım kendimi saldım ne bilim bir süre sonra boşalanilince evet seks dedikleri buymuş dedim ahahsjsjsj seks sırasında boşalmak da değişiyor bazen duruma göre çok uzun sürebiliyorken bazen mastdaki gibi hemen olabiliyor. Tamamen koşullara bağlı aslında ama dediğim gibi ilk zamanlar biraz hayal kırıklığı yaşayabilirisin

21 haziran 2020 22:32

5. Klitoris*

21 haziran 2020 22:32

6. Seks sırasında çok uzun sürebiliyor süslü.

21 haziran 2020 22:34

7. Kızlar erkek misiniz boşalmak ne ya öfff