porno siteleri tüzünden fatura yüksek gelir mi?

yorumda açıklayacağım

1. Bekliyorum süslü

20 mayıs 2020 09:02

2. Süslüler erkek arkadaşımın faturası çok çok yüksek gelmiş ve kullanımında yurtdışı ücretlendirmesi yazıyor. Porno sitelerinden ötürü olabilir mi?

20 mayıs 2020 09:11

3. İnternet faturası mi bu?

20 mayıs 2020 09:16

4. Telefon faturası

20 mayıs 2020 09:20

5. Hayır yaa sjsjsjsjsj çok saçma bence

20 mayıs 2020 09:22

6. Arayan saçma numaraları açtıysa yanlışlıkla ya da akrabalarla falan konuşmuştur almenyadan sjsks

20 mayıs 2020 09:22

7. porno sitesindeki bir linke tıklayıp mobil ödeme yapmış olabilir. başka hiçbir açıklaması yok bence internetten izlediği bi şeyin telefon faturasına yurtdışı diye yansımasının.

20 mayıs 2020 09:30

8. Öyle olduğunu söyledi. Kayıtlarda bir tarihte 60 dakikalık bir ücretlendirme var tek bi güne ait. Konuşmalarımıza baktım bana uykum var falan demiş görüntülü konuşarak uyumuşuz. Sizce kötü hissetmem yersiz mi? İğrenç olduğunu falan söyledim ve ayrıldık.

20 mayıs 2020 09:32

9. faturasını site atma amacını pek anlamadım ben süslü? yani siz mi istediniz kontrol amaçlı? eğer öyleyse zaten bu denli şüphelerin olduğu bir ilişki pek de sağlıklı değildir.

diğer taraftan porno izliyor olması iğrenç değil normal bir şey. ama yanlışlıkla bunu faturaya yansıtmak biraz safça olmuş.

20 mayıs 2020 09:35

10. Güven sorunlarımız var ama faturayı durduk yere kontrol edecek kadar şüpheci biri değilim. Faturasının yüksek geldiğini kendisi söyledi, sonra arayıp müşteri hizmetleriyle konuştu. Bu sırada müşteri hizmetleri yurtdışı kullanım olduğunu söylemiş. Bana böyle dedi, ben de itiraz etmesi gerektiğini söyleyince yok ya falan demeye başladı. Öderiz itirazı kabul etmezler falan dedi. Ben de şüphelendim ve yurtdışından birini arayıp aramadığını sordum, bu şekilde düşününce de gerçeği anlattı. Aldatmadığını kanıtlamak için söylemek zorunda kaldı yani. Ben de izlediği gün neler konuştuğumuza baktım. Sextin yapmışız ve boşalmış, sonrasında uykum var demiş, ben uyuduğunu sanmışım o ise porno izlemiş. Daha önce de böyle sex delisi olayları olduğu için kendimi çok kötü hissettim ve ayrıldım.

20 mayıs 2020 09:47