1. üstünde gerçekten terleyecek şekilde hazırlanmış yani hocanın gösterdiği sizin çalışmasını istediğiniz bölge için olan hareketleri, üstüne de en az 30 dk kardiyo yaparak desteklerseniz işe yarar. zaten seans 30 dk bir 30 dk da kardiyo derken 1 saatte işinizi bitirip çıkmak için gayet güzel bir program. yalnız bazı kişilerde şöyle bir yanılgı var ben üstüne çıkarım o beni titreştirdikçe olur bu iş zannedip de geliyorlar. tamam alet vibrasyon tekniği ile çalışıyor ama üzerinde hareket etmek bu sayede de yapılan hareketten max fayda sağlama gibi bir amacı var. seansın son iki ile beş dakikası masaj yerine geçiyor ama yapılan hareketlerin doğru seçilerek hakkıyla yapılması çok önemli. amacına uygun ve de doğru kullanırsanız faydası oluyor. zaten önce başlangıç için bir 10 seans alıp denersiniz. baktınız hoşunuza gitti ben bu şekilde verim aldım derseniz bir 10 seanslık paket daha alarak devam edersiniz. yalnız uygulamanın mutlaka bir spor salonunda sertifikalı bir eğitmen eşliğinde yaptırılması çok önemli. güzellik salonlarında sertifikasız kişiler tarafından yalnızca masaj aleti sanılarak da kullanılıyor çünkü. aletin çalışma prensibini bilmek sadece belli güçte titreşim vermeyle olmuyor yani bu iş onu da söyleyeyim.
powerplate e giden süslüler işe yarıyor mu?
- cevaplar
16 nisan 2018 12:09