probiyotik takviyesi alıyor musunuz alıyorsanız nasıl?

gecmeyen akneler ve vajinal mantar sorunum icin eczacı önerdi de cok pahaliymis bu ya 150 lira falan dedi. öğrenci butcemle sanırım alabileceğim en fazla yoğurt :d yok mudur daha uyguna ve hangisini onerirsiniz susluler tesekkur ederiim

1. Bana toz şeklinde doktor yazmıştı. Candida kapmıştım. Herhangi bir ücret ödememiştim, belki doktora yazdırabilirsiniz belki devlet ödüyordur en azından bir kısmını.

3 haziran 2018 20:00

2. 150 tl olmayanları da var. Bakso mesela.

3 haziran 2018 20:06

3. Nt biotic falan mı gösterdi eczacı.. Benim bildiğim en pahalı bu çünkü.

3 haziran 2018 20:50

4. Ee bana receteyle de alamazsin ki türkiyede yaygin degil falan dedi ama aile hekimine bir sorayim suslum.

Tesekkurler buna bi bakayim

Susluler adını hatırlamıyorum bir hafta falan oldu ama 60 tane vardı gunde 2 tane almak gerekiyormus

3 haziran 2018 20:53

5. Probiyotik yoğurt mayasi dediğiniz şey marketlerde küçük küçük posetlerde satilanlar mi suslu? Activia'dan da yaptıklarını duymuştum ama sanırım aynı değil

3 haziran 2018 21:18

6. Enterogermina alabilirsiniz eczaneden. 20 lisi 80 küsür, 10 lusu 60 küsür lira. Evet yine pahalı ama çok etkili.

3 haziran 2018 22:50

7. Cook tesekkur ederim susluler iyi ki varsiniz ❤

3 haziran 2018 23:00

8. kefir kefir kefir. tek önerebileceğim probiyotik budur süslüler.Her gün yapın yapın için vücudunuzdaki özellikle cildinizdeki farkı göreceksiniz.Markette şişede hazır satılanlardan bahsetmiyorum,doğal evde mayalananlardan alın.

4 haziran 2018 03:30

9. Kefir bir ara 2 ay falan yaptim suslum her gun taze taze ama sonra birden mayam bozuldu antalya sicaginda mayalanmamaya başladı o yüzden bir daha baslamamistim

4 haziran 2018 03:43