psikolog sevgilisi olanlar, sevgiliniz her şeyinizi çözümlemeye çalışıyor, her hareketinizi falan yorumluyor mu??

1. Yoooo

16 aralık 2021 21:52

2. Neee çok saçma bajsksksjjskskkskskksks

16 aralık 2021 22:01

3. Ben yapıyordum bunu, psikolog da değilim aslında asdşlfhkdasdfgsdfgasdg. ama ilgiliyim. Başımıza psikolog kesildin, her boku sen biliyorsun zaten diye kavga ediyordu benimle. Ben de hatanı kabul etmediğin gibi suçu bana çevirip beni suçluyorsun diye yeni bir analize girişiyordum. Sonuç olarak ayrıldık asfdffhdgjkhsgj. Ama ben haklıydım, manüpülatif bir insandı.

16 aralık 2021 22:05

4. Süslü sevgilim psikolog değil, ben de değilim. Klinik yükseği yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ama psikoloji okudum. Derste gördüğüm öğrendiğim şeylerle analiz yapmaya çalışmıyorum açıkçası. Çalışamam da zaten. Her psikoloğun da özel hayatı süper gitmiyor ama hocalarımdan ve arkadaşlarımdan gördüğüm :D

16 aralık 2021 22:13

5. a5 süslü psikoloji okudum demişsiniz ama psikolog değilim demişsiniz anlamadım nasıl olmuyorsunuz

16 aralık 2021 22:18

6. Ben de psikoloji yüksek lisansı yaptım ama psikolog değilim, ilk sene herkes kendinde ve çevresinde bende şu mu var, annemde bu mu var diye düşünüp, araştırıyor, hastalıkları, kişişik bozukluklarını ilk gördüğümüz sene herkesde oldu bu hocalar da çok normal dedi, ama profesyonel hayatın içinde olan biri sürekli bunu yapmaz, bu çok yorucu ayrıca etik de değil

16 aralık 2021 22:59

7. klinik yükseği yapmadım süslü yani psikolog değilim :)

17 aralık 2021 00:00

8. Sevgilim değil ama ben öyleyim, yani bazı şeylerin daha kolay çözümlenebileceğini düşünüyorum ama romantik ilişkilerimde hiç  bu yükün altona girmem. Çok yorucu olur, karşımdakinin benden çözümle beni demesinden bile hoşlanmıyorum. Her hareketi yorumlamak falan olmuyor ama istemeden öngörü yapıyorumdur diye düşünüyorum

17 aralık 2021 00:22

9. Psikoloji mezunu herkes psikologtur arkadasım, lisans ünvan verir. Yüksek lisans uzmanlık verir. Klinik psikolog değilsin ama psikologsun.

17 aralık 2021 00:45

10. Lisansım güzel sanatlar, yüksek lisansım psikoloji, psikolog değilim.

17 aralık 2021 08:46