public sex hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptınız mı? yaptıysanız nerde ve nasıl?

1. seneler önce denize karşı evet. bence hiçbir özelliği yok.

21 kasım 2020 17:34

2. anon 2 senin de toxiclik konusunda onlarin asagisinda kalir bi yanin yok.

hayir suslu yapmadim ama opusmustum bir kere insan icinde ve baya utandim millet okuz gibi baktigi icin

21 kasım 2020 17:35

3. evet yaptım yer olarak okul kütüphanesi, sahil, orman ve apartman. :d

21 kasım 2020 17:41

4. Okulun ormanında ve çalışma odasında sevişmiştim

21 kasım 2020 17:43

5. Hayır ama inanilmaz tahrik edici buluyorum, izlemeyi seviyorum.

21 kasım 2020 17:52

6. ucanhollandalı, honest veya keanu.

leave us alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 kasım 2020 17:53

7. Gecen yaz bir yunan adasinda muhtelif plajlarda yapmistim 3-4 sefer. Acik hava, deniz manzarasi, hafif bir yakalanma korkusu guzel oluyor yani heyecanliydi. Tabii adanin kucuk bir yer olup bu tip seylerin yaygin olmasi ve cok da buyuk olay haline getirilmemesinin ve polis/jandarma falan gezmedigi icin sorun olmayacagini bilmenin rahatligi da var. her yerde yapilmaz her kusun eti yenmez.

21 kasım 2020 18:18

8. varoşluktur. ancak varoş ruhlu bireylerin zevk alacağı bir fantezidir.

21 kasım 2020 18:25

9. Universite sınıfta olmuştu. Değdi mi hayır sadece 1-2 dakika sürmüştü :/ ama heyecanı hiç unutulmuyor. Yakalansaydikta hiç unutamazdim büyük ihtimal hdjddj

21 kasım 2020 19:01

10. çok katlı bir apartmanın çatı katında yapmıştık. çatı kısmı teras gibiydi, düz bir alandı ve deniz manzaralıydı. ikimiz de 17 yaşındaydık.

lise ve üniversite zamanlarındaki deliliklerim o kadar uzak geliyor ki şu an...

21 kasım 2020 19:47