puccanın kitabında bahsettiği sırık kim?

durun vurmayın evet dünyanın en işsiz sorusunu soruyorum. birkaç kitabına denk geldim aralarından okudum sırık diye birinden bahsediyor işte sosyal medya fenomeni oldu diye nedense aklıma zeyzor geldi o olabilir mi ay çok merak ettim

1. Ay ben de erik ve Ankaralıyı aşırı merak ediyorum. Ankaralı gazeteciydi ve haberlerde evlenme haberi çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Bi de pekmezin karısı acaba kitapları okumuyo mu ya? Çünkü galiba bi ara pekmez puccayla görüşmek istemişti

8 mart 2020 22:23

2. Vuruyorum kusura bakma artık pucca okuyan da ne bileyim.

8 mart 2020 22:24

3. A1 çok okumadım kitaplarını eski blog Zamanlarından biliyorum pekmezi eriği. İşte kitapları karıştırırken sırık diye birinden bahsedince hamilelik sosyal medya falan aynen aklıma Zeyzor düştü instagramdan hamilelik tarihlerini falan karıştırdım aynı aksha aşırı işsiz bir akşam geçiriyorum halbuki gayet aklı başında biriyim ama a2

8 mart 2020 22:28

4. Üf bu soruların altında her şeyi ayıplayan tayfayi da anlamıyorum. Okuyorum evet, hala okuyorum. Kötü zamanlar geçirdiğim zaman saçma sapan kitaplar da okuyorum, filmler de izliyorum sırf kafam dağılsın diye. Çünkü kafam zaten doluyken, derdim sıkıntım varken bi de başka bi şeye kafa yormak istemiyorum. Ben böyle unutuyorum. Bazıları fal baktırır, bazıları böyle şeyler yapar, bazıları gider araştırma okur. Kimseyi yargılamayın artık lütfen ya. Size ne, siz yapmayın iste.

8 mart 2020 22:45

5. Ben blog zamanlarına yetisemedim süslüm ya. Ilk kitabını çıkardığında ortaokuldaydim...

8 mart 2020 22:46

6. Amaaan süslü ne takıyon yav kendini üzmeye değmez boşver böyle saçma dertlerimiz olsun hayatta hep:* zaten ilk kitabında yazmış galiba blogdakileri. okumadım son kitaplara göz gezdirdim süslücüm

8 mart 2020 22:50

7. Zeyzoru tanımıyorum hemen stalklıyım

8 mart 2020 22:52

8. Başlığı takibe aldım :) kitabı okumadım ama be diye bahsediyor sırıktan merak ettim🤓

8 mart 2020 22:53

9. Okuyun bana ne okumayın demedim ki. Okuduğunuz anlamadığınız belli ama. Sanki kitabı elinizden çekmişim gibi cevap vermişsiniz asgdkd.

8 mart 2020 22:54

10. Yargılamadınız yani? Çünkü ben öyle anladım?

8 mart 2020 22:55